Ivana Ivanovic/PIXSELL
Ivana Ivanovic/PIXSELL

Ludnica u Italiji: Dva kluba iz Serie A bore se za Ivana Perišića, 'insajderi' podijeljeni!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 30.08.24. | 18:50

Di Marzio piše o jednom klubu, Fabrizio Romano o drugom…

Ivan Perišić ipak neće u La Ligu, već će se, kako sad stvari stoje, vratiti u Serie A. U koji točno klub, u ovom trenutku se ne zna, jer Gianluca Di Marzio javlja kako Perišića želi Monza, dok je pak Fabrizio Romano objavio kako hrvatskog reprezentativca želi dovesti Genoa!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Perišićeva najveća želja, nakon što je postalo poznato da će otići iz Hajduka, bila je da svoje talente odnese u La Ligu. Šuškalo se o mnogim klubovima, čak jedno vrijeme i o Barceloni, ali od svega toga neće biti ništa.

Na kraju, izgleda da će se vratiti u Italiju i Serie A, jer tamo su jako dobro upoznati s njegovim kvalitetama, a nepotrebno je uopće isticati da je svoje najbolje nogometne dane proveo u Interu u čijem je dresu ukupno odigrao 254 utakmice te je pritom skupio 55 pogodaka i 49 asistencija.

Perišić se našao i na posljednjem popisu izbornika Dalića za utakmice u Ligi Nacija protiv Portugala i Poljske, a na sljedeće reprezentativno okupljanje očito će doći kao igrač nekog drugog talijanskog kluba. Kojeg točno? Ako se ni 'insajderi' ne mogu dogovoriti, onda je prilično jasno kako je i dalje sve otvoreno…




Tagovi

Ivan PerišićMonzaGenoaSerie A

Ostale Vijesti