Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Nije Toplak svemoguć: Vukovar 1991 slavio protiv Rudeša u gostima, presudio rani pogodak Tadića

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 23.09.24. | 18:14

Mandić je zaslužio epitet igrača utakmice, Rudeš ima za čime žaliti…

Nakon četiri pobjede u prve četiri utakmice na klupi Rudeša, Samir Toplak sada je osjetio i gorak okus poraza. Njegova momčad na domaćem terenu nije uspjela iznenaditi lidera Prve NL, Vukovar 1991, koji je u hrvatskoj metropoli došao do svoje nove pobjede u sezoni te su sada s 19 bodova uvjerljivo vodeća momčad drugog razreda hrvatskog nogometa. Karačićevoj momčadi je ugodan povratak na krajnji istok Lijepe naše osigurao Tadić koji je Kralja matirao već u 4. minuti utakmice, a iako je domaćin imao nekoliko sjajnih prilika da dođu do poravnanja, na golu gostiju sjajan je bio Mandić koji se po tko zna koji put ove sezone istaknuo s nekoliko izvrsnih intervencija te je definitivno zaslužio epitet igrača utakmice

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Utakmicu su obilježile sjajne izvedbe vratara, jer osim Mandića, Kralj je također zaslužio vrlo dobru ocjenu. S ovim porazom Rudeš je ostao na sedmom mjestu Prve NL, dok je Vukovar 1961, s nova tri boda svojem prvom pratitelju, 'dojučerašnjem trećeligašu' Opatiji, inače jedinoj momčadi koju nisu uspjeli ove sezone pobijediti, sada opet bježe pet bodova.

U sljedećem kolu nogometaše Vukovara 1961 očekuje derbi protiv BSK iz Bijelog Brda, dok Rudeš gostuje na Krimeji gdje će ih dočekati Orijent. (ri)



Tagovi

Vukovar '91NK RudešPrva nogometna liga

Ostale Vijesti