Photo: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Photo: Marko Mrkonjić/PIXSELL

Zrinski popio pet komada od Vinkovčana, Komak: „Klub prodajem ili gasim, a onda možda Cibaliju preuzmem“

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 22.09.24. | 16:49

„Slavonski Mamić“, kako su neki nazivali kontroverznog vlasnika Zrinskog, ponovno puni medijske stupce svojim nevjerojatnim izjavama i teorijama…

Iako se sedmo kolo Prve NL tek treba kompletirati, priča tjedna ili kola svakako je Zrinski koji je na gostovanju kod Cibalije pao s čak pet pogodaka u svojoj mreži. Momčad je u tom ogledu htio voditi Ivan Komak, alfa i omega jurjevačkog kluba, budući da je netom prije utakmice otkaz uručio Mati Neretljaku, ali propisi su ga u tome zaustavili, zbog čega je na klupi jurjevačke momčadi sjedio Dražen Dikonić. Ne tako davno, Komak je uvjeravao kako će njegova momčad lagano osvojiti Prvu NL s čak 15 bodova prednosti ispred prvog pratitelja, dok su sada, nakon sedam odigranih kola, na pretposljednjem mjestu prvenstva s jednom pobjedom, šest poraza i poražavajućom gol-razlikom 2-14.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Poslije ogleda u Vinkovcima, Komak je za Budicu istaknuo:

„Nisam zadovoljan ne samo ovom utakmicom, nego i cijelom dosadašnjom sezonom. Znate zašto? Borim se protiv velika dva zla. To su lokalni moćnici koji mi ”ulaze” u igrače, protiv Šibenika u zadnjem kolu su mi ”ušli” u šestoricu, ali i HNS. Sada već postajem svjestan da ne mogu protiv njih, vidjet ću što ću dalje“, rekao je Komak za Budicu pa dodao:

„Klub ću ili prodati, ili ugasiti! To ću riješiti u sljedeća dva-tri tjedna. A onda idem dalje, u Sloveniju, Mađarsku, Bosnu, Srbiju, negdje u Hrvatsku, a možda čak i u Vinkovce. Moram sjest s gradonačelnikom da se dogovorimo, ako možemo, vidjet ćemo. U Vinkovcima ne vidim protivnike kakve imam u Osijeku.“

Podsjetimo, u 7. kolu Prve NL Dubrava i Sesvete odigrali su ogled bez pogodaka, Opatija je na Kantridi s 2-0 rutinski svladala Orijent, dok je, kako smo već ranije istaknuli, Cibalia s 5-0 svladala Zrinski.

U nedjelju je pak Jarun u gostima svladao BSK Bijelo Brdo s 2-0 (Abramović, Tadić), dok će kolo zaključiti u ponedjeljak (16.00) Rudeš i Vukovar 1991 u kojem će Toplak tražiti svoju četvrtu uzastopnu pobjedu na klupi novog kluba s kojom bi 'dojučerašnji' prvoligaš preskočio na četvrtom mjestu Nebeskoplave iz Vinkovaca. (I.A.S.)



Tagovi

Ivan KomakZrinski Osječko 1664Prva nogometna liga

Ostale Vijesti