Borna Jakšić/Pixsell
Borna Jakšić/Pixsell

Najbolji strijelac Prve NL slobodan je igrač! Želi ga nekoliko HNL klubova

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.08.24. | 12:00

Dominik Dogan propustio je utakmicu prvog kola protiv Jaruna, dogovorio je sporazumni raskid i čeka klub u kojem će nastaviti karijeru

Dominik Dogan bio je najbolji strijelac prošle sezone u Prvoj NL. Napadač Zrinski Osječkog iz Jurjevca slovio je kao 'kapitalac' Ivana Komaka, klupskog gazde, igrač na kojemu je planirao dosta i zaraditi. Dogan je bio zanimljiv tržištu, ali bubale su se cifre, uglavnom nerealne pa su klubovi odustajali. No, nakon što Zrinski nije izborio HNL očito je i u Jurjevcu pao entuzijazam, smanjili se i Komakovi apetiti. Pa je tako neki dan potpisao Doganu sporazumni raskid ugovora.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Propustio je Dogan i uvodnu utakmicu sezone protiv Jaruna, u kojoj je Zrinski izgubio na svom terenu 0-2, a kasnije je za Sportnews i sam rekao da je dogovorio odlazak iz kluba i da više nije igrač Zrinskoga. A to što je slobodan igrač, svakako, veliki mu je plus, otkad se pročulo da ima 'papire', zaniteresiranih je sve više.

"Istina je, Dogan je slobodan igrač i već imamo nekoliko ponuda i upita iz Hrvatske i inozemstva. Mogu potvrditi da su nas kontaktirala tri kluba iz HNL-a, Dominik je vruća roba i sigurno ćemo u skorije vrijeme odlučiti koja mu je najbolja opcija za nastavak karijere. Bio je najbolji strijelac Prve NL, sad ima slobodne papire i sigurno će vrlo brzo pronaći klub", rekao nam je Miroslav Bićanić, Doganov agent.

U posvermašnjoj suši napadača u elitnom razredu hrvatskog nogometa, ne sumnjamo da je Dogan dobra opcija mnogima. I da bismo ga mogli uskoro gledati u HNL-u. Naravno, ako ipak prije ne ode u inozemstvo. (T.N.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dominik DoganZrinski Osječko 1664Hrvatska nogometna ligaLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti