Borna Jaksic/PIXSELL
Borna Jaksic/PIXSELL

Zrinski porazom otvorio novu sezonu, Dogan: „Odlazim! Menadžer dogovara transfer, ne znam je li HNL ili inozemstvo“

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.08.24. | 20:43

Prošlosezonski prvi topnik Prve NL istaknuo je kako nije siguran hoće li karijeru nastaviti u HNL-u ili u inozemstvu.

Nogometaši Zrinskog, koji su prošle sezone do posljednjeg kola bili u igri za ulazak u HNL, novu sezonu u Prvoj NL otvorili su domaćim porazom od Jaruna. Gosti iz Zagreba na Gradskom vrtu slavili su s 2-0, pogotke za momčad Jerka Leke postigli su Smoljo (21.) te Zahirović (83.), ali glavna vijest dana u drugom razredu hrvatskog nogometa je odlazak Dominika Dogana iz Zrinskog!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iako je nedavno prošlosezonski hit-igrač Prve NL potpisao petogodišnji ugovor sa Zrinskim, taj isti ugovor prestaje važiti na kraju kolovoza. To je sam u razgovoru za Sportnews potvrdio Dominik Dogan.

 "Dogovorio sam rastanak. Na kraju mjeseca prestaje mi važiti petogodišnji ugovor. Moj menadžer dogovara transfer. Još ne znam hoće li do biti HNL ili inozemstvo."

Dogan nije igrao u utakmici protiv Jaruna, a Mato Neretljak na raspolaganju nema ni 'm' od one prošlosezonske momčadi koja je bila nadomak ulaska u HNL. Od novaka u redovima Zrinskog svakako treba istaknuti Bojana Kneževića, nekadašnjeg velikog talenta Dinama koji je s Plavima čak igrao u Ligi prvaka, ali svoj potencijal nikada u potpunosti nije ispunio. S druge strane, Jerko Leko zadržao je osovinu momčadi na okupu, a prvo ime utakmice bio je vječni mladić Lucho Ibanez koji s 36-godina i dalje djeluje jako dobro na terenu.

Osim ogleda u Osijeku, ove nedjelje u sklopu Prve NL odigrala se i utakmica u Bijelom Brdu gdje je BSK nije uspio svladati Dugopolje. Mustedanagić je u 35. doveo domaćina u vodstvo, da bi onda u 67. gosti izjednačili preko Jeme. U tom 'ratobornom' okršaju vidjeli smo čak osam žutih kartona.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dominik DoganZrinski Osječko 1664JarunNK JarunPrva nogometna liga

Ostale Vijesti