REUTERS/Leonhard Simon
REUTERS/Leonhard Simon

Musa radi transfer karijere: Iz MLS-a seli u Premier ligu?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 26.07.24. | 15:07

U posljednjih sedam utakmica postigao je osam pogodaka.

Petar Musa u Dallasu igra nogomet života. Hrvatski napadač preporodio se otkako je otišao iz Benfice u MLS, a njegova forma snova nije prošla ispod radara ni čelnim ljudima novog člana Premier lige, Ipswich Towna, koji navodno sada naporno rade da povremenog Vatrenog dovedu u svoje redove.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

TalkSport javlja kako Ipswich Town planira realizirati još nekoliko ulaznih transfera, s tim da su već dosad izdvojili oko 70 milijuna eura na dovođenje Hutchinsona, Grevesa, Delapa i Murića. Musa bi bio peti veliki ulazni transfer, ali engleski mediji isto tako navode kako Dallas u ovom trenutku nije zainteresiran za prodaju. Osim ako, naravno, na njihovu adresu na sleti nemoralna ponuda.

Podsjetimo, Dallas je Musu doveo početkom veljače ove godine za osam milijuna eura. Hrvat je zasad najveći ulazni transfer u povijesti kluba, a sasvim sigurno od njega u klubu očekuju da uskoro postane i najveći izlazni transfer u povijesti kluba. No, oni nisu u situaciji da moraju prodavati svoju najveću zvijezdu pa tako sigurno neće Englezima dati nikakav 'popust'.

Nadalje, Ipswich Town nije, dodaje TalkSport, jedini engleski klub koji ima na radaru povremenog Vatrenog, a hoće li se transfer realizirati, tek treba vidjeti. Iako, gdje ima dima…

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Petar MusaIpswich TownPremier ligaMLSLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti