Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Moharrami nakon pogotka kojeg će pamtiti zauvijek: „Predivno mi je bilo vidjeti kako su svi sretni zbog mene“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 22.05.23. | 10:03

Iranac je stigao na mala vrata u Maksimirsku 128, a s vremenom je postao jedan od miljenika svlačionice.

Nogometaši Dinama zaključili su pretposljednje kolo HNL-a pobjedom protiv Rijeke rezultatom 2-1. Iako je prvo ime utakmice bio sjajni Ivanušec, koji je Plave i doveo u vodstvo pred kraj prvog poluvremena, jučerašnja utakmica pred prepunom Rujevicom sigurno ne će ostati do kraja života u sjećanju za Iranca  Sadegha Moharramija.

On je u 62. minuti zabio za 2-0, a bio mu je to ujedno i prvi pogodak u profesionalnoj karijeri.

„Želim čestitati igračima, stožeru i navijačima. Bila je teška utakmica, ali uzeli smo tri boda i jako sam sretan“, kratko je u uvodu rekao Iranac pa nastavio:

„ Svi vide razliku u tome kako igramo. Osjećamo se jako dobro i idemo dalje. Možemo ostvariti još veće stvari“, dodao je, da bi se onda osvrnuo na svoj prvijenac:

„Jako sam sretan, bila mi je još važnija reakcija nakon gola. Suigrači i trener bili su jako sretni zbog mene, to mi je bilo predivno vidjeti.“

Osim Moharramija, kartu izjavu nakon utakmice dao je i Luka Ivanušec.

„Bila je sjajna atmosfera, puno navijača, lijepo je tu igrati. Igrali smo dobru utakmicu, znali smo da će biti teško. Rijeci je ovo bila bitna utakmica, ali dobro smo odigrali, bili smo koncentrirani i zasluženo smo pobijedili“, kratko je poručila zvijezda Dinama.



Tagovi

Sadegh MoharramiDinamo ZagrebGNK DinamoHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti