Reuters / Sergio Perez Livepic
Reuters / Sergio Perez Livepic

Modrić: „Želim se umiroviti u Realu, klubu mog života“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.05.24. | 08:02

Hrvatski maestro dao je intervju za španjolsku radijsku postaju COPE

Nije još potvrđeno što će se dogoditi s karijerom Luke Modrića u Real Madridu, ali s velikom dozom sigurnosti se može ustvrditi kako ćemo hrvatskog maestra moći gledati još jednu sezonu na Santiago Bernabeuu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

I dok Carlo Ancelotti priprema momčad za ogled s dortmundskom Borussijom u finalu Lige prvaka, Modrić je najavio ogled na Wembleyu (subota, 21 sat), ali i poručio kako se nada da će karijeru završiti u Realovom dresu. Doduše, odbio je govoriti o pregovorima s upravom oko produženja suradnje.

„Odluka je već donesena, ali ne mogu ništa reći. Sada je finale Lige prvaka pa moramo biti usredotočeni. Jedva čekam tu utakmicu. Pripremam se za nju kao da ću igrati. Ne budem li igrao od početka, ući ću kasnije. Osjećam se jako dobro, fizički i psihički Ostalo će se znati kada bude vrijeme“, rekao je Modrić u intervjuu španjolskoj radijskoj postaji COPE, pa dodao:

„Igračku karijeru želim završiti u Real Madridu. San mi je oprostiti se od igranja u klubu mog života, u mom domu“, izjavio je.

„No ne može se uvijek dogoditi ono što želiš“, dodao je.

Modrić je ove sezone nastupio u 45 utakmica od čega je polovica bila u početnoj postavi...

„U početku mi je bilo to teško razumjeti jer sam tijekom čitave karijere bio u početnom sastavu. Kasnije sam prihvatio tu svoju novu ulogu, te mislim da sam dobro odigrao i da je trener zadovoljan“, istaknuo je Modrić, dodavši kako “neće nikada prihvatiti da ne igra“ te da će se „boriti za mjesto u momčadi“.

Istaknuo je i kako je plan ostati živjeti u Madridu.

„Kada završim igračku karijeru ostat ću živjeti u Madridu. To nam je plan. Obitelj, moja supruga i djeca, imaju važnu ulogu u mojim odlukama“.



Tagovi

Luka ModrićReal MadridBorussia DortmundCarlo Ancelotti

Ostale Vijesti