REUTERS/Violeta Santos Moura
REUTERS/Violeta Santos Moura

Modrić se nakon utakmice oglasio na društvenim mrežama: “Poznat mi je ovaj film”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.05.24. | 09:28

Jednom kada je Real konačno izjednačio, sve je vodilo prema još jednom čudesnom preokretu i prolasku dalje

Real Madrid režirao je još jedan čudesni preokret i pobjedom 2-1 protiv Bayerna plasirao se u finale Lige prvaka! Pogodak je za Bavarce dao Alphonso Davies (68), ali je pobjedu i finale Realu donio dvostruki strijelac Joselu (88, 90+1). Real će u finalu na Wembleyu igrati s Borussiom Dortmund, koja je s ukupnih 2-0 izbacila PSG.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kraljevski klub tako će biti u prilici osvojiti čak 15. naslov prvaka Europe, dok će Luka Modrić u svojem 6. finalu tražiti nastavak stopostotnog niza, odnosno šesti 'ušati' trofej.

Luka je u jučerašnjem dvoboju u igru ušao u 69. minuti, a istaknuo se sjajnim obrambenim potezom u 85. minuti, kada je spasio svoju momčad od primanja drugog pogotka, koji bi i definitivno prelomio dvoboj na stranu Bavaraca.

Nakon velike pobjede Reala, Modrić je na društvenoj mreži X (nekadašnji Twitter) imao dvije objave, obje napisane na španjolskom jeziku.

Prva je objavljena u ponoć, sadržavala je četiri riječi, a u prijevodu je glasila: "Poznat mi je ovaj film."

Nešto kasnije objavio je i svoju fotografiju s proslave pobjede na kojoj ljubi Realov grb na dresu uz opis: "Kako volim ovaj klub". Istu je objavio i na Instagramu, a sve navedene objave izazvale su lavinu komentara navijača, koji su još jednom iskazali divljenje i poštovanje prema hrvatskom veznjaku. (I.M.)



Tagovi

Liga prvakaReal MadridBayernLuka Modrić

Ostale Vijesti