Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Mladi hrvatski vratar potpisao s ciparskim Pafosom

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 06.08.23. | 08:09

Potpisao je ugovor s Pafosom kao slobodan igrač nakon epizode u bosanskohercegovačkom Širokom Brijegu.

Pafos je objavio potpisivanje hrvatskog mladog vratara Renata Josipovića.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Mladi hrvatski reprezentativac Renato Josipović, kojemu su 22 godine, potpisao je ugovor s Pafosom kao slobodan igrač nakon epizode u bosanskohercegovačkom Širokom Brijegu. Dijete Šibenika sa samo 13 godina počelo je trenirati s tamošnjom prvom momčadi kluba. Zatim je prešao u akademiju GNK Dinama, a igrao je i za NK Bravo u prvoj ligi Slovenije, da bi se zatim vratio u Dinamo. Jednu sezonu igrao je i u bosanskohercegovačkom prvoligašu Širokom Brijegu.


Inače, našem je Alenu Lesičkom u razgovoru rekao da je raskid ugovora s Dinamom bio najgori dan za njega, a dogodio se prošloga ljeta.


“Iskreno, kada su mi javili da u Maksimiru žele raskid ugovora to mi je bio najgori dan u životu. Znaš što je meni Dinamo? Da me sada zovu Real Madrid ili Dinamo, ja bi pješke krenuo prema Maksimiru.”


"Dinamo me izgradio u čovjeka kakav sam danas. Gledma svaku njihovu utakmicu. Ako ne dirketan prijenos, onda snimku. Nisma niti jednu propustio. Meni su “modri” sve na svijetu i ja ću jednog dana doći do Maksimira. Ovim ili onim putem, ali ću doći”, poručio je ranije ove godine Josipović.


Tagovi

Renato JosipovićPafosLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti