REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

Ma, Bravo: I bivši golman 'nudi se' Barceloni, ali ona želi Poljaka

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 24.09.24. | 13:55

Stižu mailovi u inbox sportskog direktora Deca, koji ne mora mrdati iz ureda

Jutros smo digli vijest kako se Barcelon nakon ozljede Ter Sregena ponudio bivši vratar Real Madrida Keylor Navas, no osim Kostarikanca Kataloncima bi se rado pridružio još jedan Latinoamerikanac. Naime, bivši vratar Manchester Cityja, Claudio Bravo, spreman je vratiti se iz mirovine kako bi pomogao svom bivšem klubu Barceloni nakon što je Marc-Andre ter Stegen doživio ozbiljnu ozljedu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ter Stegen je u ponedjeljak imao operaciju koljena nakon što je zadobio rupturu tetive patele tijekom nedjeljne prvenstvene pobjede kod Villarreala (5-1).

Datum povratka njemačkog reprezentativca ostaje nepoznat, ali napisi medija u Španjolskoj sugeriraju da bi 32-godišnjak mogao izostati najmanje sedam mjeseci.

To je dovelo do toga da Bravo ponudi svoje usluge momčadi Hansija Flicka unatoč tome što se kao 41-godišnjak umirovio prošlog mjeseca.

Čileanac je u razgovoru s WinWinom putem AS-a rekao:

"Ako me Barca pozove, bit ću spreman."

Bravo je proveo četiri godine u Cityju u koji je došao nakon dvije sezone u Barceloni prije nego što je pušten bez odštete 2020., pa je otad bio član Betisa, a 26. kolovoza objavio je kraj karijere. No, bivši vratar Real Sociedada i čileanskog Colo-Cola nije jedini čovjek u rukavicama za kojeg je navodno zainteresirana Barcelona, piše Sky. Tvrdi se da će španjolski div pokušati uvjeriti bivšeg Arsenalova portira Wojciecha Szczesnog da poništi svoju odluku o umirovljenju nakon što je napustio Juventus na kraju prošle sezone. Živi bili...





Tagovi

Claudio BravoBarcelonaMarc-Andre Ter StegenWojciech Szczesny

Ostale Vijesti