Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Lokosi svladali jaku azijsku reprezentaciju

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.07.24. | 08:20

Srijeda je bila uspješan dan za hrvatske nogometne klubove.

U srijedu je Istra 1961 svladala novog turskog prvoligaša Göztepe, Gorica je remizirala s Konyasporom, a pobjedu u prijateljskoj utakmici zabilježila je i Lokomotiva i to protiv reprezentacije Bahreina, 12. najbolje reprezentacije Azije koju s klupe vode Dragan Talajić i pomoćnik Goran Lacković. Lokomotiva je krenula sjajno, Duje Čop je pogocima u 15. i 33. minuti postavio rezultat na poluvremenu, a Robert Mudražija u 55. poentira za 3-0. Lokomotiva je mogla voditi i uvjerljivije, Mudražija i Silvio Goričan u prvom su dijelu pogodili okvir gola, a zagrebački sastav je veći dio utakmice u potpunosti dominirao susretom. Silvijo Čabraja priliku je posljednjih pola sata dao i velikom broju mladih igrača, a to su iskoristili Bahreinci, točnije Helal koji je u 75. i 83. zabio za konačnih Lokomotiva - Bahrein 3-2.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Mogu biti zadovoljan s igrom u prvih 60 minuta, nadigrali smo suparnika i stvorili lijepu prednost. Šteta za pad u posljednjih pola sata zbog kojeg nam je Bahrein zabio dva pogotka. Ova nam je utakmica dosta toga pokazala, vjerujem da ćemo biti spremni za start prvenstva i utakmicu s Rijekom", rekao je Predragu Jurišiću iz Sportskih novosti Silvijo Čabraja.

Iskusni strateg Lokomotive na teren je poslao momčad u 4-2-3-1 formaciji: Šubarić - Karačić, Živković, Leovac, Markanović - Bošković, Smakaj - Tošković, Mudražija, Goričan - Čop.

Posljednjih pola sata priliku su dobili: Savatović - Vranjković, Mašić, Utrobičić, Žilinski - Dajčer, Fetai - Stanić, Kukavica, Sušak - Čuić.

Utakmicu su zbog ozljeda propustili Mersinaj, Canjuga, Krolo, Čabrajić i Baždarić.

Lokomotiva je na pripremama svladala Zrinski 3-1 i sada Bahrein 3-2, remizirala s Hebarom i Zorjom (1-1) te upisala 0-3 poraz od Gorice. U prvom kolu Lokosi u nedjelju 4. kolovoza gostuju kod viceprvaka Rijeke.



Tagovi

BahreinLokomotiva ZagrebNK LokomotivaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti