Goran Kovacic / Pixsell
Goran Kovacic / Pixsell

Labro pjeva, a na Zlomu se misli: Rijeka potpisala novi ugovor s 'budućom jedinicom'

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 17.07.23. | 21:30

Odličan potez.

Prijelazni rok na Rujevicu je zasad doveo šest jako dobrih pojačanja. Novi članovi riječke svlačionice su Marco Pašalić, Marijan Čabraja, Franjo Ivanović, Toni Fruk, Dejan Petrovič i Stjepan Radeljić, a za očekivati je da će rubrika dolazaka biti popunjena još nekim imenima.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Ipak, ono što se najviše očekuje u Rijeci izlazni su transferi najvrijednijih riječkih eksponata Matije Frigana i Nediljka Labrovića.

„Frigan i Labrović su u gro planu odlazaka i vidjet ćemo što će se dogoditi. Mi već od ranije radimo na eventualnim njihovim budućim zamjenama. To su igrači koji su jako dobri i mogu nas još dodatno pojačati“, komentirao je za Radio Rijeku njihove potencijalne odlaske Sergej Jakirović.

A da bi se za odlazak Labrovića što bolje pripremili, na Rujevici su odlučili novim ugovorom vezati suradnju s Martinom Zlomislićem, pričuvnim vratarem koji bi trebao preuzeti Labrovićevu jedinicu. U ono malo utakmica što je stajao na vratima Rijeke, pokazao je kvalitetu, sjajan refleks i indikativno je to, da u utakmicama kada je startao, a Labrović bio na klupi, Zlomislić je često znao nositi kapetansku traku oko ruke. Dakle, tim potezom u Rijeci jasno daju do znanja da ga cijene i imaju plan za njegov budući razvoj.

Zlomislić je rodom iz Posušja, a prije dolaska u Rijeku nogometno se razvijao u Širokom Brijegu, u čijem je dresu svojevremeno bio najbolji golman Premijer lige Bosne i Hercegovine. (I.M. / I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HNK Rijeka

Ostale Vijesti