Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Jakirović: "Radimo na zamjenama za Frigana i Labrovića"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 17.07.23. | 19:13

Trener Rijeke podijelio je svoje stajalište o brojnim temama, pa i o transferima glavnih zvijezda.

Nogometaši Rijeke odradili su dobar pripremni period uoči početka nove sezone. Zaključili su ga uvjerljivim slavljem protiv Rogaške s 4-0, što je odlična uvertira za prvo kolo Hrvatske nogometne lige. U njemu će Rijeka na domaćem terenu dočekati povratnika u elitni rang – Rudeš. Dvoboj se igra u subotu s početkom u 18.55 sati, a uoči početka sezone Sergej Jakirović dao je intervju za Radio Rijeku i emisiju Pod stijenama Kantride.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

„Sve oko priprema je bilo savršeno. Uvjeti u Kranjskoj Gori bili su vrhunski, od smještaja, hrane, do organizacije utakmica. Zadovoljni smo prikazanim, iako imamo još posla. Dobro smo nadogradili proljetnu bazu, a novi igrači lijepo su se uklopili“, uvodno je rekao.

Što se tiče pojačanja, dovedeni su Marco Pašalić, Marijan Čabraja, Franjo Ivanović, Toni Fruk, Dejan Petrovič i Stjepan Radeljić, tako da se može s punim pravom reći kako su na Rujevici odradili sjajan mercato.

„Novi igrači stvarno su se dobro uklopili. Mada mislim da to i nije teško. Ova grupa ljudi svakom izrazi dobrodošlicu. Tko je „normalan“ nema kod nas nikakvih problema. Sretni smo s njima, a oni su igrači koji se vide u Rijeci i žele dodatni iskorak u svojim karijerama. Sada smo na istom i dobrom putu.“

Naravno, glavni dio transfer priča vezan je za Matiju Frigana i Nediljka Labrovića. Prvo kolo trebali bi dočekati u dresu Rijeke, ali tko zna gdje će biti za nekoliko tjedana. No, Jakirović ne brine.

„Frigan i Labrović su u gro planu odlazaka i vidjet ćemo što će se dogoditi. Mi već od ranije radimo na eventualnim njihovim budućim zamjenama. To su igrači koji su jako dobri i mogu nas još dodatno pojačati. Nadam se da će tako i biti. Odlasci su također normalni, to su iskoraci u karijeri tih igrača. Što se prije suočimo s time, lakše je i za mene i za stožer.“ (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLHNK RijekaSergej Jakirović

Ostale Vijesti