REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

La Roja za Euro: Otpao Barçin dragulj!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.06.24. | 12:54

Na službenom popisu među 26 igrača koji putuju na Euro tako su ostali do jučer upitni Dani Vivian i Ayoze Perez. Španjolska je prvi suparnik Hrvatskoj, 15. lipnja u Berlinu

Španjolski izbornik Luis de la Fuente objavio je malo iza podneva u petak službeni popis za Europsko prvenstvo za nogometaše koje će se održati od 14. lipnja do 14. srpnja u Njemačkoj.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sa šireg popisa od 29 igrača koliko ih je bilo na pripremama De la Fuente je izbacio trojicu: Aleixa Garcíju, Llorentea i Cubarsíja! Na službenom popisu među 26 igrača koji putuju na Euro tako su ostali Dani Vivian i Ayoze Perez.

Pau Cubarsí je 17-godišnji Barcelonin dragulj, ali procijenjeno je da mu je bolje otići na Olimpjske igre u Pariz nego biti pričuva i sparing partner na treninzima sa seniorima La Roje. Aleixa García je vezist Girone, a Marcos Llorente Atletica.

Podsjećamo, Španjolska i Hrvatska sastaju se u 1. kolu skupine B u subotu 15. lipnja u Berlinu u 18 sati.

Španjolskih 26 za Euro:

Vratari: Unai Simón (Athletic), Remiro (Real Sociedad), David Raya (Arsenal).

Braniči: Jesús Navas (Sevilla), Carvajal (Real Madrid), Le Normand (Real Sociedad), Laporte (Al-Nassr), Nacho (Real Madrid), Vivian (Athletic Bilbao), Grimaldo (Bayer Leverkusen), Cucurella (Chelsea).

Veznjaci: Zubimendi (Real Sociedad), Rodri (Manchester City), Mikel Merino (Real Sociedad), Fabián Ruiz (PSG), Pedri i Fermín (Barcelona), Baena (Villarreal).

Napadači: Lamine Yamal i Ferran Torres (Barcelona), Dani Olmo (RB Leipzig), Nico Williams (Athletic), Ayoze Perez (Betis), Morata (Atletico), Joselu (Real Madrid), Oyarzabal (Real Sociedad). (G)



Tagovi

španjolska nogometna reprezentacijaEuro 2024Luis de la FuentePau CubarsiAleix GarciaMarcos Llorente

Ostale Vijesti