Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Kramarić emotivan nakon jubileja: „Svaki gol za Hrvatsku je poseban, Hrvatska je nešto posebno“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 12.10.24. | 20:31

Svima je tlak skočio u posljednjim minutama

Hrvatska nogometna reprezentacija upisala je drugu pobjedu u skupini 1 elitne Lige nacija, u trećem kolu je na maksimirskom stadionu pobijedila Škotsku 2-1 (1-1).

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Škotska je povela u 32. minuti golom Ryana Christiea, ali je samo tri minute kasnije izjednačio Igor Matanović, što je bio njegov premijerni pogodak u dresu hrvatske reprezentacije. Potpuni preokret se dogodio u 70. minuti kada je Andrej Kramarić zabio za 2-1. Bio je to Kramarićev 30. pogodak u hrvatskom dresu.

"Prava nogometna utakmica s pravim nogometnim završetkom. Najbitnija su tri boda. Pravi nogometni završetak. Zbog tih emocija i odluka svi volimo nogomet. Sada ćemo tražiti tri boda u Poljskoj, neću reći da se ide lakše, ide se s fokusom na pobjedu. Dat ćemo gas do daske da uzmemo ta tri boda, kao danas ili na bilo koji drugi način", rekao je Kramarić pa pohvalio prvijenac Matanovića:

"Čestitam mu. Sigurno neće spavati večeras, znam kako je to. Zabio prvi ili 30., probudi se ta neka energija i ponos, svaki gol za Hrvatsku je poseban, Hrvatska je nešto posebno."

Poljska se na nama mora čupati.

"Mislim da će btii otvorena utakmica, vatrena atmosfera. Na takvim smo utakmicama još bolji, da se odmorimo da budemo pravi, da uzmemo tri boda", rekao je Kramarić.

Portugal i Hrvatska imaju po šest bodova, s tim da Portugalci imaju utakmicu manje. Poljska je na tri boda, a Škotska i dalje bez bodova.

Hrvatska će u utorak od 20.45 sati gostovati kod Poljske gdje igra utakmicu četvrtog kola. Ranije u skupini Hrvatska je Poljsku pobijedila u Osijeku 1-0.



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaZlatko Dalićškotska nogometna reprezentacijaLiga nacija

Ostale Vijesti