Screenshot
Screenshot

Kovačević: „Nemamo sreće s nekim odlukama. Najblaže rečeno…“, Đalović: „Galešić ima ozbiljnu ozljedu“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.10.24. | 21:15

Riječ dvojice trenera nakon ogleda u Koprivnici u kojem nije bilo pogodaka.

U trećoj utakmici 9. kola HNL-a Slaven Belupo i Rijeka odigrali su utakmicu u kojoj pogodaka nije bilo. Na kraju, posljednja i vodeća momčad osvojila su po jedan bod, s tim domaćin ipak ima nešto više razloga za nezadovoljstvom zbog situacije iz 35. minute kada je sudac Zebec označio pogodak Kovačića neregularnim.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon utakmice, treneri se na spornu situaciju nisu osvrtali, s tim da je Kovačević naglasio kako se nije na terenu vidjela razlika da je Slaven posljednja, a Rijeka prva momčad HNL-a, dok je Đalović s druge strane istaknuo kako je Rijeka imala puno problema u pripremi ove utakmice te je dodao kako je ozljeda Nike Galešića ozbiljnije prirode...

"Mislim da smo zaslužili bod. Najmanje bod. Mogu samo čestitati svojim igračima na borbi, nedostajao nam je samo taj jedan pogodak. Čestitam isto tako i igračima Rijeke, bila je ovo prava prvenstvena utakmica. Po meni, na terenu se nije vidjelo da su oni prvi, a mi zadnji. Nije bilo trenutka u kojem smo im dozvolili da se nametnu. Nemamo baš ni sreće, čak ni s nekim odlukama. Najblaže rečeno… No, u svakom slučaju mislim da smo bod, protiv lidera prvenstva, zaslužili“, kratko i jasno rekao je Kovačević poslije utakmice u razgovoru s Anđelkom Kecmanom s Max Sporta.

„Teška utakmica. Imali smo puno problema u pripremi utakmice, Smolčić je odradio jedan trening, Galešić je imao ozbiljnu ozljedu… Petrovič je pak stisnuo zube i igrao s puknutom arkadom, Djouahra se ozlijedio tijekom tjedna… Ponavljam, jedna teška, čvrsta utakmica. Imali smo svoje situacije, posebno u prvom poluvremenu, ali i u drugom. No, nismo iskoristili svoje prilike pa tako na kraju kad se sve objektivno sagleda bod nije loš. Obrana je opet bila dobra, nismo primili pogodak, to je velika stvar, dok na ofanzivi i kreiranju još konkretnijih prilika moramo nastaviti raditi“, zaključio je Radomir Đalović. (G)



Tagovi

HNK RijekaRijekaSlaven BelupoRadomir ĐalovićMario KovačevićHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti