REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

Komedija s kaznenim udarcem u Salernu, igrali Bradarić i Erlić

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 05.11.22. | 17:25

Odigrane su prve subotnje utakmice 13. kola talijanske Serije A

Hrvatski reprezentativni stoper Martin Erlić odigrao je čitavu utakmicu za Sassuolo u gostujućem porazu od Empolija (0:1) u susretu 13. kola talijanskog nogometnog prvenstva. Jedini gol na utakmici postigao je Baldanzi (64).

Marko Pjaca ostao je na klupi Empolija koji je s ova tri boda stigao na 12. poziciju sa 14 bodova, jednim manje od 11. Sassuola.

Domagoj Bradarić odigrao je čitav susret za Salernitanu koja je na svom terenu odigrala 2:2 s Cremoneseom. Salernitana je dva puta vodila preko Piateka (3.) i Coulibalyja (38.), ali Cremonese je spasio bod golovima Okerekea (12.) i Ciofanija (90.).

Posebno je zanimljiv bio gol za 2:2 jer je domaći vratar Sepe dva puta branio kazneni udarac Ciofaniju, no na kraju je ipak morao kapitulirati. Nakon prve obrane, lopta se odbila na nogu gostujućeg napadača koji je pogodio mrežu, ali je ustanovljeno da je prerano ušao u 16-erac i kazneni udarac se morao ponoviti. I drugi put je Sepe obranio pokušaj Ciofanija, ali tada se lopta odbila natrag do izvođača koji je iz popravnog ipak postigao regularan gol. (Hina, G)



Tagovi

Serie AMarko PjacaMartin ErlićDomagoj BradarićEmpoliSassuoloSalernitanaCremonese

Ostale Vijesti