Pixsell
Pixsell

Kalkulacije: Pet momčadi bore se za dva preostala mjesta na završnici

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 06.10.24. | 08:35

Treće kolo grupne faze Germania kupa počinje u podne, a veliko finale očekuje nas u 18.10.

Nakon sjajnog prvog dana prvog Germania kupa 2024. očekuje nas Dan - G! Od podne do 14.40 na rasporedu su utakmice posljednjeg kola grupne faze natjecanja nakon koje ćemo saznati parove polufinala (15.10 i 16.00). Utakmica za treće mjesto igra se u 17.20, a finale u 18.10.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno 18+)

U skupini A zagrebačka Turbina je osigurala poziciju A1 dok se preostale tri momčadi bore za drugo mjesto u polufinalu. MNK Sveti Josip JAKO Sport iz Dugog Rata za kojeg, između ostalih, igra i Filip Bradarić, ima tri boda i u posljednjem kolu igra sa zadarskim Stanovima koji imaju bod. No, dalje može proći i zagrebački Tupek Auto koji igra protiv sigurne Turbine.

Svetom Josipu za prolaz je dovoljan i bod budući da su pobijedili Tupek Auto koji mora pobijediti Turbinu sa što većom razlikom i nadati se da će Stanovi pobijediti Sveti Josip sa što manjom. U tom slučaju Tupek Auto i Stanovi imat će isti broj bodova i remi iz međusobnog susreta i o prolazu dalje odlučivat će gol-razlika. Stanovi su trenutno na -1, a Tupek Auto na -3.

U skupini B Unijabeton je osigurala drugi krug s dvije pobjede, ali ne i prvo mjesto budući da u posljednjem kolu igra s SC Torbom Debeljak iz Sukošana koja ima četiri boda. Unijabeton je za poziciju B1 dovoljan 1X, a u slučaju poraza u polufinalu će igrati protiv Turbine, a s prve pozicije dalje će proći SC Torba Debeljak koja za nedjeljni program najavljuje dolazak Antonija Repića, Nikole Badrova i Karla Torbarine.

Prolazu se nada i zagrebački Keraterm koji se protiv Torbe Debeljak izvukao iz mrtvih i nadoknadio zaostatak od 0-2. Keraterm u posljednjem kolu igra s hrabrom i mladom istarskom momčadi Domino Maling koja je nakon dva tijesna poraza u subotu ostala bez šanse za naslovom. Keraterm za prolaz mora pobijediti Domino Maling sa što većom razlikom i nadati se da će Unijabeton pobijediti SC Torbu Debeljak sa što većom. Debeljačani, naime, imaju četiri boda i +1 gol-razliku, a Keraterm 1 bod i -3 g/r. Dakle, Keraterm, osim što mora nadoknaditi tri boda zaostatka za Torbom Debeljak, mora nadoknaditi i četiri gola zaostatka...

Danas nas, u svakom slučaju, u Agram poslovnom centru očekuje fantastičan malonogometni dan, a očekuje se i dolazak navijača, posebno Turbine koja ima veliku navijačku podršku svojih Dugaveza gdje god da igraju.

Podsjetimo, sve utakmice Germania kupa možete pratiti na SportKlubu 10, a tijek rezultata na SofaScore aplikaciji te, dakako, na Germanijak.hr-u.

Program i u nedjelju vodi popularna TV i radijska voditeljica Valentina Miletić, i danas nas na poprištu očekuju Germanijine hostese i influenceri, a za sve igrače i posjetitelje osigurana je bogata ugostiteljska i zabavna ponuda.

Vidimo se već od podne u Agram Centru!

SKUPINA A

Subota, 5. listopada

Tupek Auto - MNK Stanovi 1-1

MNK Sveti Josip JAKO Sport - Turbina 0-3

Tupek Auto - MNK Sveti Josip JAKO Sport 1-4

MNK Stanovi - Turbina 1-2

Nedjelja, 6. listopada

Tupek Auto - Turbina - 12.00

MNK Stanovi - MNK Sveti Josip JAKO Sport, 13.20

Tablica

1. Turbina 200 5-1 6

2. MNK Sveti Josip JAKO Sport 101 4-4 3

3. MNK Stanovi 011 2-3 1

4. Tupek auto 011 2-5 1

SKUPINA B

Subota, 5. listopada

Unijabeton - Keraterm 3-0

Domino Maling - SC Torba Debeljak 0-1

Unijabeton - Domino Maling 2-1

Keraterm - SC Torba Debeljak 2-2

Nedjelja, 6. listopada

Unijabeton - SC Torba Debeljak, 12.40

Keraterm - Domino Maling, 14.00

Tablica

1. Unijabeton 200 5-1 6

2. SC Torba Debeljak 110 3-2 4

3. Keraterm 011 2-5 1

4. Domino Maling 002 1-3 0

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Germania kupGermania kup 2024

Ostale Vijesti