Ivana Ivanovic/PIXSELL/
Ivana Ivanovic/PIXSELL/

Jurić odbio strane milijune i sve dogovorio s Kalinićem i Bilićem, sve je sada na Pavelinu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 08.06.24. | 14:17

U dogovoru s Kalinićem i Bilićem nije bilo problema

Splitski Hajduk i Ivan Jurić dogovorili su sve detalje oko angažmana dosadašnjeg stratega Torina. Jurić je iz Italije stigao u Split, sjeo s predsjednikom Ivanom Bilićem i sportskim direktorom Nikolom Kalinićem za stol i dogovorio posao.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Novi sportski direktor, stari znanac talijanskog nogometa, Nikola Kalinić kojega je upravo Jurić trenirao u Veroni najavio je da će trenera imati do kraja tjedna, Bilić mu to prolongirao do kraja idućeg, a ono što su obećali će i ispuniti, bude li na njihov načelni dogovor s trenerom pristao Nadzorni odbor Hajduka. Prema našim inforamcijama, Jurić je pristao i na daleko manje financije od onih koje su mu nudili klubovi iz Italije, Francuske, a pogotovo iz Saudijske Arabije, ali o konkretnim iznosima nitko nije htio govoriti. Uostalom, koja je previsoka cijena za dovođenje trenera s iskustvom kakvog ima Jurić? Naravno, stiže uz njega i njegov stožer, ali teško da postoji alternativa bolja od njega za Hajduk. Može li se netko u NO Hajduka usuditi reći da ima bolje rješenje od Jurića za Hajduk u ovome trenutku?

Kalinić i Bilić su svoje skorašnje obećanje održali, posao dogovorili, a jedino što ga može poremetiti sada je nepotrebno odugovlačenje članova Nadzornog odbora.

Skorašnjeg 30. lipnja 2024. će Jurić napustiti Torino, a potom može ispuniti želju koju je odavno i sam izjavio. U smiraju sezone 2022./23. nakon remija Sassuola i Torina, Ivan Jurić sjeo je pred novinare i odgovorio na pojam 'turinizma'.

"Ili ste rođeni ovdje, ili jednostavno imate taj osjećaj u sebi. Ja se trudim dati sve od sebe za Torino, ali dolazim iz Splita, ja plačem za Hajduk. Zato si ne mogu dozvoliti da se uspoređujem s ljudima iz Torina koji to osjećaju prema svom klubu“.

Predsjednik NO Hajduka, Aljoša Pavelin, sada treba dozvoliti Juriću da zaplače za Hajduk, ali ovoga puta od radosti pa ga možda upravo on i povede tim putem - sreće. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan JurićHajdukNikola Kalinić

Ostale Vijesti