Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL

Još dvije tisuće sretnika imat će zagarantirano pravo gledati Livaju, Rakitića i Perišića na Poljudu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.07.24. | 15:21

Hajduk objavio vijest koja će obradovati navijače

Čelništvo Hajduka donijelo je odluku o povećanju broja pretplatnika koji je za predstojeću sezonu bio limitiran na 15.500 zbog toga što se trebali odvijati radovi na stadionu, ipak je došlo do promjene u dogovoru s Gradom Splitom.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Tako će još dvije tisuće ljudi dobiti priliku i pravo gledati momčad Gennara Gattusa s glavnim zvijezdama, kapetanom Markom Livajom, Ivanom Perišićem i Ivanom Rakitićem.

Prema Hajdukovoj politici iz ranijih godina pretplate vrijede i za europske utakmice do play-off runde, u ovom slučaju Konferencijske lige.

Objavu Hajduka donosimo u cijelosti:

"Uprava HNK Hajduk donijela je odluku o puštanju u prodaju dodatnog kontingenta od maksimalno dvije tisuće pretplata za aktualnu sezonu uvažavajući brojne upite navijača koji nisu uspjeli doći do pretplatničke iskaznice. 

Podsjetimo, od 1. do 15. srpnja bila je moguća isključivo obnova pretplata iz prošle sezone za svih 20 tisuća pretplatnika. Tada smo javnost obavijestili kako za slučaj da svi pretplatnici iz prošle sezone ne iskoriste mogućnost obnove pretplate, Klub će ostatak pretplata pustiti u slobodnu prodaju, ali maksimalno do 15 tisuća prodanih pretplata zbog najavljenih radova na krovištu stadiona tijekom sezone.

S obzirom na to da je do 15. srpnja obnovljeno nešto više od 15 500 pretplata, nakon navedenog datuma obustavili smo daljnju prodaju pretplata.

U proteklim danima Uprava kluba odradila je dodatne razgovore s predstavnicima Grada Splita koji su Hajduku izašli u susret te su radovi na krovištu, koji su inače bili predviđeni za kraj ožujka ili početak travnja, sada prolongirani za kraj aktualne sezone. 

Prodaja dodatnog kontingenta od dvije tisuće pretplata kreće u ponedjeljak 29. srpnja u 12 sati i trajat će do srijede 31. srpnja u 23:59 sati. Kao i do sada pretplate je moguće kupiti online, u Odjelu za članstvo te na "Welcome desku" na Poljudu.

U opća pravila uvodimo bitnu novost, a ona se odnosi na aktivno praćenje korištenja sezonskih ulaznica. Klub će na temelju dobivenih podataka u sljedećoj sezoni odlučiti tko ima pravo na prednost prilikom obnove pretplate za novu sezonu. Navedenu prednost će imati korisnici koji redovito dolaze na utakmice, odnosno oni koji aktivno koriste opciju "Sidi na moje misto" te će tako zadržati pravo prednosti pri obnovi pretplate." (dku)



Tagovi

HajdukPoljudMarko LivajaGennaro GattusoIvan PerišićIvan RakitićHrvatska nogometna ligaKonferencijska liga

Ostale Vijesti