Futsal Dinamo (Ivana Mikočević)
Futsal Dinamo (Ivana Mikočević)

Javili se Boysi: „Uđite što ranije, ne ubacujte predmete i - navijajte cijelu utakmicu“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 17.05.24. | 15:08

Futsal Dinamo i Olmissum odigrat će petu utakmicu finala u ispunjenom Draženovom domu.

Peta, odlučujuća utakmica finala HMNL-a između Futsal Dinama i Olmissuma u KC Dražen Petrović (20.15) centralni je sportski događaj u Hrvatskoj. Kultni Draženov dom je 70-ak sati prije početka utakmice bio rasprodan. Dvorana će biti puna do posljednjeg mjesta, a, sudeći prema posljednje četiri finalne utakmice u Zagrebu između ova dva suparnika, dvije prošle sezone (KC Dražen Petrović) i dvije ove (Dom sportova II), očekuje nas i uzavrela atmosfera i gromoglasno navijanje svih 40 minuta, a možda i 50.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iz Futsal Dinama još rano ujutro apelirali su na navijače da što ranije uđu dvoranu kako bi se izbjegle gužve na ulazu u KC Draženov Dom, a sličan apel poslali su preko svojih kanala i Bad Blue Boysi. Dinamova navijačka skupina je, uz to, istaknula je važnost ne ubacivanja nikakvih predmeta niti proljevanja pive na parket te najavila da će navijački kop biti - cijela dvorana!

"Svima koji dolaze danas u Draženov dom želimo skrenuti pozornost na tri važne stvari:

1. Uđite što ranije u dvoranu i zauzmite svoja mjesta. Neka dvorana vrije već od zagrijavanja igrača!

2. Ne ubacujte nikakve predmete na parket! Napravimo baš sve u našoj moći da pomognemo našim igračima da izbore pobjedu. Ubacivanje bilo kakvih predmeta, a pogotovo zalijevanje parketa pivom ne pridonosi tome, nego baš suprotno. Takvo ponašanje će imati ozbiljne posljedice!

3. Kop će biti na crvenom sektoru ali jasno je da svi koji žele navijati ne stanu u jedan sektor. KOP MORA BITI CIJELA DVORANA! To što netko stoji na žutom, plavom ili zelenom sektoru ne znači da navija manje od onih u crvenom.

HOĆEMO TITULU I OVE GODINE!", poručili su Bad Blue Boysi.

Vrata Draženove dvorane otvaraju se u 18.45, utakmica počinje u 20.15, a svi oni 'nesretnici' koji nisu uspjeli nabaviti kartu za večerašnji dvoboj, mogu ga pratiti na programu MaxSporta1.

Oglas

Najveći tečajevi, 11. ožujka


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Futsalfutsalprvenstvo hrvatske u futsalu

Ostale Vijesti