Slavko Midžor/Pixsell
Slavko Midžor/Pixsell

Jakirović: “Zadovoljan sam sa svime, ali takav gol ne smijemo primiti. Cordoba? Bit će još bolji!“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 24.08.24. | 23:02

Dinamov trener nahvalio svoje igrače, uz određene zamjerke, za izvedbu i pobjedu protiv Gorice (2-1)

Sergej Jakirović bio je zadovoljan pobjedom protiv Gorice (2-1). Njegovi su igrači odigrali dobru utakmicu, pobijedili, mogli zabiti još koji... Ali, mogli su još koji i primiti. No, kad se sve zbroji, trenerov palac gore.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Dobro smo ušli u utakmicu, dominantno, vrlo rano poveli. Malo smo nakon indirekta onda izgubili nit igre, unijeli su nam pomutnju tim autima i kornerima, imali su čak i veći posjed, nedostajalo je više energije, pritiska.", komentirao je Jakirović.

"Napravili smo planski dvije zamjene na odmoru, zabili drugi gol i imali još nekoliko lijepih situacija. Na kraju smo primili gol, koji moramo braniti, ozbiljna momčad ne može primiti takav gol. Ali, zadovoljni smo s tri boda i planom da odmorimo igrače, koji će nam trebati protiv Qarabaga."

Kako je zadovoljan tim igračima, koji su zaigrali u prvih 11?

"Vidjelo se da nedostaje ritma u određenom dijelu utakmice, želja je velika i u toj želji smo radili greške. Ali, sigurno ćemo koristiti ove igrače i u budućim utakmicama."

Dopao se Cordoba, zasad doista djeluje kao pojačanje.

"Velika energija, potrošnja, brzina, igrat će još bolje kad se uigra. On je latentna opasnost. Radi razliku, super za nas!"

Što je s Mmaeeom, prvo je stradalo rame pa nos?

"Rekao je da je sve u redu s ramenom, vidjet ćemo kad se odhladi. Veći je problem nos, još mu ide krv. Sudac je rekao da je pogriješio u procjeni, kad nije dosudio faul, a karton je dobio zbog reakcije i protesta."

Kulenović se sve više nameće za prvih 11.

"Za prvih 15! Moramo respektirati brojke, stalno zabija. Drago mi je radi njega, diže samopouzdanje. On je uvijek na raspolaganju, ako igra ili uđe s klupe, imamo raznih varijanti."



Ostale Vijesti