Matija Habljak/Pixsell
Matija Habljak/Pixsell

Jakirović: “Pojačanja? Nisam dva dana vidio sportskog direktora! A klincima smo pokazali put”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.07.24. | 21:26

Dinamov trener bio je zadovoljan nakon pobjede (1-0) u prvom od dva sraza s ukrajinskim Šahtarom

Dinamova kombinirana momčad pobijedila je isto takvu Šahtarovu (1-0) u uvertiri za subotnju generalku (19 sati, MaxSport 1) pred gledateljima u Maksimiru. Gol je zabio Tomas Baković, Šahtar je pogodio dvije vratnice, bilo je obostrano još nekoliko šansi. A Sergej Jakirović bio je zadovoljan.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Dojmovi su dobri, igrali smo protiv jako dobre momčadi. Fluidni su na lopti,imaju automatizme. Mi smo morali improvizirati, pod navodnicima. Ali oni momci koji su igrali, pokazali su potencijal I našu nogometnu školu. Imali smo tri lijepe šanse, malo smo I patili, ali uspjeli smo se obraniti. Možemo biti zadovoljni.", rekao je Dinamov trener.

Opet je trebalo istaknuti Dinamove klince, koji su čitave pripreme položili s vrlo dobrim. Ne odličnim, da se ne umisle.

"Dinamovim klincima samo treba pokazati put da mogu doći do seniora, ja tu nemam problema. Neće ništa ići preko noći, bit će uspona I padova, ali odlično su se prezentirali."

U subotu će igrati prva momčad, možda još neki, koji su igrali i ovu utakmicu?

"Ovi koji su izašli ranije, bit će na klupi. Ako bude potrebno, da uđu."

Fran Brodić je napustio Dinamo, hoće li biti pojačanja. Možda i u napadu? Što je s Cordobom, Pašalićem?

"Pojačanja? Dva dana nisam vidio sportskog direktora, pa ni danas, tako da nema novosti (Marko Marić je bio na utakmici, nap.a.). Brodić? Dobra ponuda za klub, cijeli je paket dobar, on ima 27 godina i mora misliti na sebe. Naravno da bismo računali s njim da je ostao, želim mu puno sreće u daljnoj karijeri."



Tagovi

GNK DinamoŠahtarSergej JakirovićLjetni prijelazni rok 2024.pripremne utakmice

Ostale Vijesti