Matija Habljak/Pixsell
Matija Habljak/Pixsell

Jakirović: “Mladi su skrenuli pažnju na sebe. Rog? Što o njemu uopće pričati!?“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 10.07.24. | 20:00

Dinamov trener uglavnom zadovoljan nakon startne pobjede na pripremama, 6-2 protiv Bugara

Prvi je test na pripremama Dinamo položio sa 'šesticom'. Bugarski CSKA 1948 bio je odlično predjelo, šest komada (6-2) u mreži suparnika bili su odlična uvertira u ono što slijedi. Naravno, trener Sergej Jakirović bio je zadovoljan, iako je imao neke zamjerke, pogotovo na poteze u prvom dijelu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Prvo poluvrijeme bilo je jako teško, ali nezadovoljan sam da lako trošimo posjed. Napravili nekoliko kardinalnih grešaka, kad nas je Zagorac spašavao, Kulenović je zabio odličan gol. Ali, vidi se da smo teški od priprema.", kazao je Dinamov trener i okrenuo se onim boljim detaljima u igri.

"Puno je lakše bilo u drugom poluvremenu, stvorili smo dosta šansi, zabili pet golova. Mladi su skrenuli pažnju na sebe, što je za klub poput Dinama jako važno."

Dinamo traži krila, a baš su na tim pozicijama odlično odigrali mladići Mikić i Horvat.

"Tražimo i dalje krila, konkurencija je ta koja te tjera naprijed, ali oni su budućnost Dinama. Ja Patrika Horvata, recimo, znam od zagića. Samo je bitno zdravlje, vjerujem da će se svi oni dobro razvijati."

Sin Leon je zabio gol, tko će častiti, otac ili sin?

"Mislim da ja moram častiti, već su mi rekli."

Kačavenda i Rog predstavili su se u dobrom svjetlu. Posebno Rog.

"Kačavenda je igrao zadnju utakmicu protiv nas dok sam još bio na Rujevici, skoro godinu dana je prošlo. Trebat će mu vremena, ali on se ne boji, ide odlično. Rog? Što da uopće o njemu pričam. Da mu se nije dogodila ta ozljeda, ne bi ni došao u Dinamo. Izašli smo mu ususret, da pomognemo mi njemu i on nama."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoSergej Jakirovićpripremne utakmiceLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti