Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Jakirović: "Kouao nije još otpao, radimo na modelu da ga plaćamo po nastupima!"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 04.02.24. | 19:57

Trener Dinama nije skrivao zadovoljstvo trijumfom nad Goricom u Maksimiru

Trener Dinama bio je jako zadovoljan utakmicom bez stresa. Dinamo je od samog početka postavio se autoritativno naspram Gorice i konačno upisao trijumf lišen neizvjesnosti.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

“Ja bi čestitao svojim igračima. Dobru su utakmicu su odigrali. Dominirali smo, zabili dva lijepa gola i još bi zabili da nije bilo fenomanalnog vratara Banića. Nije bilo lako probiti blok Gorice, ali bili smo dobri”, rekao je Jakirović u uvodu pa nastavio:

“Bilo je i prije ovakvih pobjeda, ali moment je jako važan. Bilo se zahtjevno vratiti nakon onog poraza od Lokomotive. Dobili smo u Puli, danas smo zbog boljeg terena odigrali puno bolje nego tamo i pobijedili. Dečki dobro treniraju, trude se, svi su profesionalni, nekad ide, a nekad ne ide. Možemo još ići prema gore, biti još bolji”.


Debitirao je Ogiwara.

“Jako dobro sam ga doživio, došao je iz velikog kluba u Japandu gdje je isto veliki pritisak. Znali smo što dovodimo, igrao je dobro, ima puno sprinteva i centaršuta, pomoći će nam u nastavku sezone. Volio bih da uvijek igramo kao danas, ali mi nekad zanemarujemo ljudski faktor, igrači su ljudi od krvi i mesa. Moja prednost je šta vidim da dečki rade stvari na kojima inzistiramo. Protiv Lokomotive smo primili dva gola pa otišli u rusvaj, ali radimo ozbiljno".

Akcija iz prekida? 

“Mi svaku utakmicu pripremamo nekoliko akcija, danas je onaj gol bio savršen. Pravi tajming, odlaganje lopte u kretnji Petkovića, savršen udarac Baturine".

Razmišlja li Jakirović o Betisu?

“Nisam ih ni pogledao. Čeka nas Lokomotiva, pa vidjeli ste što su nam napravili prije par dana. I dečki će tu imati veći motiv. Hajduk? Rijeka? Ma ja pratim sve, nitko ne briljira, kod svih ima puno praznog hoda, vidi se pritisak. Ali bitne su samo pobjede. Tko bude mentalno jak, tko može izdržati pritisak okoline i javnosti, taj će biti prvi”

Stižu li pojačanja?

“Pojačanja? Prvo moraju proći liječnički pregled. To pokazuje ozbiljnost kluba, ta naša medicinska služba. Nije Kouao još otpao, radimo neki model s Metzom u smislu broja nastupa, da ga toliko plaćamo. Rukavina? S nama je, još traje prijelazni rok, napravit ćemo najbolje za njega. Kent? On je u Fenerbahčeu" - završio je Jakirović.



Tagovi

Sergej JakirovićGNK DinamoHNK GoricaHNL

Ostale Vijesti