Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Dinko Jeličić: "Prekid Dinama je bio fenomenalan. Favorit za naslov? Rijeka je dobra..."

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 04.02.24. | 19:40

Trener gostiju nije potonuo nakon poraza u Maksimiru već je širio optimizam iako je Gorica u crnoj seriji.

Trener Gorice Dinko Jeličić ovako je vidio utakmicu s Dinamom:

"Čestitke Dinamu, bila je to zaslužena pobjeda. Čestitam i mojim igračima koji su odigrali hrabru i fajtersku utkamicu. Pratili su plan. Nismo iskoristili situacije koje smo stvorili i koje nam je Dinamo ponudio. Teško je onda bilo nešto za očekivati. Čeka nas teška utakmica za tjedan dana. Probati ćemo ovakvim gradom i pristupom učiniti sve da zaustavimo negativan niz…".

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Činjenica je da Gorici nedostaju neki igrači.

"Ne želim se opterećivati s tim koga nemam. Imao sam danas 23 igrača. Sve radimo da one ozljeđene vratimo u pogon, tako je kako je… I nama i drugima. U ovakvim oklonostima neki drugi dobe priliku da istrče. Imali smo dobar niz, pa negativan. Vjerojatno je istina u sredini".

Banić?

“Kada je u ovakvoj formi onda je jedan od ponajboljih golmana u ligi”.

Primili ste gol iz prekida.

“Žao mi je, ali prekid je izveden fenomenalno. Zakasnili smo. Bio sam u liniji, imao sam osjećaj da lopta od Baturine ide pola metra van. Svaka čast”, rekao je Jeličić koji se osvrnuo na borbu za naslov.

"Rijeka je u dobroj situaciji jer nema pritisak. Dinamo ga ima. U Splitu su velika očekivanja, svaki rezultat stvara dodadatni pritisak. Rijeka uz potencijal, energiju i kvalitetu te dodatnu ambiciju koju pokazuju... Prvi su na tablici, u najboljoj su poziciji, ali teško je reći".

Gabrijel Rukavina?

"Koliko znam, to je još uvijek u zraku".



Tagovi

Dinko JeličićHNK GoricaGNK DinamoHNL

Ostale Vijesti