Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell

Jakirović i još dvojica klinaca kreću od prve minute, medalje čekaju Bišćana i reprezentativce

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.05.24. | 10:30

Dinamo će velikom feštom protiv Rudeša u nedjelju i službeno zatvoriti vrlo uspješnu sezonu

Maksimir je rasprodan, čak i južna tribina, za kraj sezone (nedjelja, 17.30 MaxSport 1) Dinamu stiže novi drugoligaš Rudeš, a umjesto nogometa u prvom će biti slavlje, velika proslava trostruke Dinamove krune. No, ipak, mogli bismo barem malo o nogometu, kakav će Dinamo istrčati na teren u toj zadnjoj utakmici sezone?

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dakle, neće biti većine prvotimaca, reprezentativci Petković, Baturina, Hoxha, Perković već su na odmoru, Vidović i Živković imaju tri žuta kartona, očekuje se da će Sergej Jakirović, kao što je i najavio, opet složiti momčad od igrača, koji su tijekom proljeća manje igrali, plus juniora/kadeta, koji su priključeni momčadi. Primjerice, na vratima bi mogao biti Faris Krkalić, koji će isto tako dobiti priliku za debi u HNL-u, a od prve minute na terenu se očekuju čak trojica 'klinaca', Leon Jakirović, Branko Pavić i Toni Majić. Dakako, više od jednom poluvremena trebao bi dobiti i junak pobjede u Koprivnici Luka Vrbančić. Tim će dečkima igranje pred punim Maksimirom sigurno ostati velika uspomena, ali biti i motiv za novu sezonu u kojoj i sami očekuju veću afirmaciju u Maksimiru.

Zanimljivo će biti i tko će sve biti na popisu za medalje prvaka i tko će od svih tih 'odličnika' biti na utakmici u Maksimiru, priključiti se slavlju, možda već i na terenu. Kako doznajemo, medalje sigurno čekaju bivšeg trenera Igora Bišćana i njegov stožer, a zaslužii su ih zbog nastupa na početku ili u prvom dijelu sezone i reprezentativci Dominik Livaković, Luka Ivanušec i Josip Šutalo, zatim Luka Menalo, Robert Ljubičić, Josip Drmić... Livakoviću prvenstvo još traje, Fenerbahce u nedjelju igra zadnje kolo u kojemu još ima matematičke šanse za naslov, ostali bi se mogli ukazati u Maksimiru. Jer, više ili manje, ugradili su dio sebe u ove trofeje.



Tagovi

GNK DinamoNK RudešSergej JakirovićLeon JakirovićHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti