Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Jakirović ganja treću u nizu: "Ne razmišljamo o Viktoriji, samo Varaždin! Stalno imamo novih problema s momčadi"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.11.23. | 12:50

Dinamov trener najavio je utakmicu s Varaždincima (nedjelja, 15.00, HTV2, Max Sport 1) i otkrio tko je sve upitan za taj dvoboj

Sad ćemo vidjeti je li ona pobjeda nad Lokomotivom doista bila prekretnica, je li tim preokretom u nadoknadi krenuo Dinamov dulji pobjednički niz. U nedjelju (15.00, HTV2, Max Sport 1) Modri gostuju kod Varaždina, momčadi koja na svojem terenu rijetko gubi utakmice. Svjestan je toga i Sergej Jakirović, Dinamov trener, koji se prvo malo vratio na Kup susret u Oriovcu, ali brzo se 'prešaltao' na Varaždin.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Igrali smo dobro, bili efikasni, prošli smo dalje. Tko god što mislio, treba pobijediti 8-0, Kad smo zabili prvi gol, bilo je lakše. Odmah smo se okrenuli Varaždinu, čeka nas težak posao, zahtjevna utakmica. Izgubili su zadnji put kod kuće 26.kolovoza od Hajduka! Igramo s protivnikom koji teži nadigravanju, to je fluidna, poletna, potentna momčad, morat ćemo biti na maksimumu da uzmemo tri boda", komplimentira Jakirović Varaždincima i odmah odmahuje rukom na pitanje o Viktoriji Plzen.

"Moramo biti koncentirani na prvu sljedeću utakmicu, a to je Varaždin. Prvenstvo je komplicirano, u par bodova su svi na vrhu, svatko svakome može uzeti bodove i zato ne razmišljamo o Viktoriji"

Je li pobjeda protiv Lokomotive psihološki podignula igrače?

"Puno nam znači takva pobjeda, samo to veselje pokazatelj je koliko nam je bitno. Rekao sam da neće vječno trajati ta kriza, nogomet je to, nekad ti uzme, nekad vrati. Ali bitno je da se naslonimo na ovo sve dosad, da nastavimo u pozitivnom ritmu, da vjerujemo do zadnjega da možemo okrenuti, da dajemo sve od sebe i onda će ti lopta vratiti"

Kakav su dojam ostavili igrači koji su igrali u Oriovcu?

"Zadovoljan sam, pokazali da su profesionalni, odgovorni, dali su sve od sebe. Bitno je da se nitko nije ozlijedio, jer stvarno imamo problema. Nakon svake utakmice netko je rovit, imamo viroze zbog koje svaki dan netko otpadne na dan-dva, znamo svi koliko treba da se vrate nakon od temperature. Tek ćemo nakon zadnjeg treninga odlučiti tko će u nedjelju istrčati"

Tko je sve na listi ozlijeđenih?

"Sigurno je vani Petković, Ademi, Bulat, Ljubičić, Bernauer imali su problema, Rukavina isto, on nema sreće. Špikić se vratio nakon temperature. Vidjet ćemo, tko će sve biti na raspolaganju"

Vratari?

"Obojica su u ritmu, zadovoljni smo i s jednim i s drugim i odlučit ćemo tko će braniti, Zagorac ima nekih problema, Neva je odradio dobro u Oriovcu nije imao posla"



 


Tagovi

GNK DinamoNK VaraždinHNLSergej Jakirović

Ostale Vijesti