Igor Kralj/Pixsell
Igor Kralj/Pixsell

Jakirović doživio ovacije: “Dečki su nakon Soluna rekli, idemo sad dobiti sve! Bruno? Nadam se da ostaje“

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 26.05.24. | 20:30

Dinamov trener veliki je pobjednik sezone, a s iste tribine s koje su mu vikali 'Odlazi', sad je dobio glasan pljesak punog Maksimira

Kad je službeni spiker nabrajao tko je sve osvojio Dinamov naslov prvaka i prozvao Sergeja Jakirovića cijeli je Maksimir zapljeskao. Samo je Bruno Petković dobio toliko ovacija, velika je to zadovoljština za Dinamova trenera. Ne tako davno s iste te tribine vikali su mu 'Jakire, odlazi!'. Ali, sve se okrenuo, Dinamo je okrenuo sezonu, uzeo sve što je mogao uzeti i zaslužio ovakvu veliku feštu. Nije ni tih završnig 3-3 protiv Rudeša pokvarilo ukupan dojam.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Dojmovi su odlični. Mogu se samo ponavljati, čestitam momčadi na ovoj sezoni. Sve što napravili i izdržali u nekim trenucima je za svaku pohvalu. Držali smo se zajedno, vjerovali smo da možemo. Sreća u nesreći je bilo ispadanje iz Europe, iako je bilo teško. Kad smo se vratili iz Soluna, dečki su rekli da će sad dobiti sve do kraja. Eto, nismo pobijedili samo ovu zadnju.", kazao je Jakirović, čiji je sin Leon napustio utakmicu ranije zbog ozljede.

"Nije se ozlijedio, uhvatili su ga grčevi, mora više magnezija piti. Jako sam zadovoljan kako su se dečki prezentirali, pokazali smo potencijal škole. Ima još dečki, nema nam druge nego se okrenuti vlastitoj školi."

Jesu li spremne kubanke?

"Kubanke su spremne, kupili smo ih mi iz stožera, ali jednu sam dobio od liječničke službe."

Koliko mu znače ove ovacije, pljesak punog Maksimira?

"Hvala puno navijačima, mislim da su Bruni više skandirali. Naravno da mi znači nakon svega što smo prošli, bilo je svega. Ali, svi želimo dobar i jak Dinamo, ljudi su bili s pravom nezadovoljni, bili smo i mi nezadovoljni. Ali, na kraju je sve ispalo dobro i da nam je netko rekao da će biti ovako, odmah bismo potpisali. No, ovako je slađe."

Hoće li ostati Bruno Petković?

"Bruno ima s nama važeći ugovor, nadam se da će ostati, ali vidjet ćemo što će donijeti budućnost."



Tagovi

GNK DinamoSergej JakirovićHNLNK RudešStadion Maksimir

Ostale Vijesti