NK Imotski/Facebook
NK Imotski/Facebook

Iskusni prvoligaški igrač u naponu snage pojačao ambicioznog hrvatskog petoligaša!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 04.09.24. | 08:02

Klub s Gospina doca napravio je odličnan prijelazni rok i želi što prije igrati u profesionalnom rangu

Sjajan posao u prijelaznom roku radi Nogometni klub Imotski, jer treneru Tomislavu Brnadiću iz Croatije Zmijavci priključio se odlični igrač sredine terena, legenda dalmatinskog nogometa Mijo Šabić (29).

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Riječ je o kretivnom igraču veznog reda koji je svojim potezima i golovima oduševljavao u Prvoj NL igrajući za Croatiju, a ima iskustva nastupanja u HNL-u, jer bio je član Rudeša i Varaždina.

Imoćani su proglašeni prvim favoritima Prve ŽNL Splitsko-dalmatinske, a kao klub koji iz petog ranga kreće u što skoriji povratak najmanje do Prve NL, poduzeo je sve korake, kako bi tu ulogu i opravdao.

Natjecanje im počinje za vikend na Gospinu docu, jednom od službeno najljepših stadiona na svijetu, utakmicom protiv vranjičkog Omladinca.

Još prije Šabića koji je stigao kao šlag na tortu, Imotski je pojačao još jedan član Croatije, Ivan Todorić te niz nogometaša iz dalmatinskog bazena.

Dobro se radi na svim poljima u Imotskom, a po nogometnim krugovima se govori da su najbolji prijelazni rok u državi napravili Dinamo i klub s Gospina doca... (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ImotskiMijo ŠabićTomislav BrnadićLjetni prijelazni rok 2024.Gospin dolac1.ŽNL

Ostale Vijesti