Privatni album
Privatni album

Kultni klub iz Dalmacije 'živnuo': Imotski se budi, optimizam za viši rang nudi

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 22.07.24. | 16:56

Trener Tomislav Brnadić okuplja momčad koja ima velike ambicije

Imotski, klub koji igra na legendarnom stadionu Gospin dolac, koji je u nogometu atrakcija kao što su Crveno i Modro jezero za turiste, trenutno je u Prvoj županijskoj ligi Splitsko-dalmatinske, petom rangu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prošlu sezonu okončao je na sedmom mjestu, ali su se stvari pokrenule te se gradi nova momčad koja bi trebala napasti viši rang. Nije bilo tako davno, nekih 14-15 godina da je Imotski sa Romanom Obilinovićem prije odlaska u prvoligaški Split igrao u drugom rangu hrvatskog nogometa, a povratak u to društvo neki je dugoročni cilj ljudi koji su se okupili kako bi se opet u tom području, koje je dalo brojne velike igrače, gledale utakmice višeg stupnja natjecanja.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Trener je Tomislav Brnadić (42), mladi i ambiciozni stručnjak, koji je kao igrač ponikao u nogometnoj školi u u Parku mladeži, a u karijeri i igrao za Imotski te je dobio povjerenje u slaganju kadra za proboj prema gore. Brnadić je na početku trenerskog puta vodio Zagoru iz Unešića, a onda zanat ispekao u Dugopolju od najnižih do najveće kategorije, da bi uslijedio poziv iz Imotske krajine ovog ljeta koji je rado prihvatio kada se uvjerio u ozbiljnost projekta.

Na okupu su ostali igrači iz prošle sezone: Toni Brečić, Connor Simpson, Milan Simpson, Marin Vuksan, Ante Bačak, Tomislav Miličević, Nikola Kadijević, Matej Lebo, Marko Paradžik, Marijan Gudelj, Jerko Peko, Ivan Šabić, Frane Jerković, Ante Vujčić, Ante Šućur i Ante Perić.

Njima su se priključili ovog ljeta još iskusni Ante Vuković, Josip Bauk, nadareni vratar Jakov Miše koji je prošao Splitovu školu, došli su Marin Stanković, Marino Vučić, te nekadašnji igrač Hajduka i Širokog Brijega Zoran Plazonić i junior Dugopolja Matej Bašić. Pomoćnik Brnadiću je Ante Jonjić, dok je za vratare zadužen Hrvoje Čelan.

Stadion su ušminkali, na njemu se održavaju brojni događaji od koncerata do mečeva u borilačkim sportovima, puno je bilo i bit će još publike, sve kao zagrijavanje za start Imoćana ovog ponedjeljka s pripremama za novu sezonu u kojoj je cilj ući u Treću HNL-Jug za početak. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ImotskiTomislav BrnadićGospin dolacHNL

Ostale Vijesti