Ipak nema Modrića u Puli - vratio se u Madrid i ne igra protiv Gruzije

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 18.11.19. | 10:31

Hrvatski kapetan vratio se u klub.

Hrvatska nogometna reprezentacija uspješno je apsolivaral kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Pobjedom nad Slovačkom (3-1) plasirali smo se izravno na europsku smotru, a za kraj reprezentativnog okupljanja imamo još odigrati prijateljski susret s Gruzijom.

Na tom ogledu koji će se odigrati na stadionu Aldo Drosina u Puli, neće biti kapetana Vatrenih, Luke Modrića. Iako se spekuliralo o njegovom nastupu u Istri protiv Gruzijaca, iz Španjolske je stigla vijest kako hrvatski maestro neće zaigrati u sutrašnjem dvoboju jer se vratio u Madrid i sprema se za nastavak klupskih obaveza.

U dogovoru s izbornikom Zlatkom Dalićem, još uvijek aktualni osvajač Zlatne lopte dobio je poštedu, a s obzirom na sjajne nastupe u ovim kvalifikacijama, mnogi će reći i potpuno zasluženo. Veznjak će se već u ponedjeljak poslijepodne pridružiti treninzima momčadi Zinedinea Zidanea.

„Dalić je u obzir uzeo činjenicu da se Modrić dvaput vraćao u Madrid ozlijeđen nakon reprezentativnih utakmica te da je u interesu Luke i reprezentacije da ga se poštedi ovog prijateljskog susreta koji se igra u utorak 19. studenoga u 18 sati u Puli“, objavio je Hrvatski nogometni savez.

 

 

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Luka ModrićHrvatska nogometna reprezentacijaKvalifikacije za Eurogruzijska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti