Photo: Slavko Midžor/PIXSELL
Photo: Slavko Midžor/PIXSELL

Ipak GNK: Inker ostaje u 3. NL Centar!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 26.07.24. | 08:24

Fuziju Zaprešićana i Lukavčana treba još potvrditi Ured državne uprave Zagrebačke županije

Natjecateljska komisija Hrvatskog nogometnog saveza na svojoj je sjednici u četvrtak odlučila da je GNK Inker član Treće nogometne lige – Centar!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjećamo, spor je nastao jer je NK Lukavec, koji je odustao od natjecanja pa se fuzionirao sa Zaprešićanima, poželio poništiti tu odluku svoje Skupštine i nastaviti natjecanje u 3. NL. Inker je, pak, fuzijom preskočio jedan rang (4. NL – Zagreb). Zaprešićani su u međuvremenu odlučili da će se zvati Inker Zaprešić, pravna zavrzlama u nastajanju - samo takva. No, kako javlja Ivica Pezelj u SN, nakon sjednice je stigla odluka iz HNS-a, koju prenosimo u cijelosti:

“Pokrenuta je fuzija dva navedena kluba (Inker i Lukavec, op. p.). Postupak fuzije sukladno Pravilniku o nogometnim natjecanjima proveden je prema propisanim aktima. HNS je iste zaprimio. Čeka se rješenje Ureda državne uprave Zagrebačke županije i tada će fuzija I službeno stupiti na snagu. Novi klub proizašao iz fuzije zvat će se GNK Inker i nastupat će na mjestu NK Lukavec u Tećoj NL Centar.”

Je li na pomolu nova afera u hrvatskom nogometu ili je sve sprovedeno lege artis saznat ćemo u sljedećim tjednima. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

InkerHrvatski nogometni savezTreća nogometna ligaGNK InkerInker ZaprešićNK Lukavec

Ostale Vijesti