Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatski pivot vjeruje u prolaz: „Vjerujemo u još jedno čudo. Spremni smo“

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 26.09.24. | 20:31

Antonio Sekulić jedan je od onih hrvatskih futsalskih reprezentativaca na kojima je u Taškentu crijevna viroza ostavila najviše traga, ali snažni pivot nema namjeru kukati pred važnu utakmicu osmine finala protiv Argentine.

U petak u 17 sati Hrvatska će protiv Argentine odigrati utakmicu osmine finala Svjetskog prvenstva u futsalu. Ako je aktualni viceprvak favorit, Hrvatska utakmicu dočekuje spremna i vrlo motivirana.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

“Poslije Kube smo imali problema s virozom i probavnim smetnjama, ali čini se da se situacija polako smiruje, da smo živnuli na posljednjim treninzima i jedva čekamo utakmicu protiv Argentine. Izgledi? Evo, nitko nije očekivao da će Venezuela izbaciti Španjolsku. Vodit ćemo se tim putem i nastojati prirediti novo iznenađenje”, rekao je stasiti hrvatski pivot, Antonio Sekulić.

Argentina je u svakom slučaju vrlo zahtjevan protivnik i jedan od favorita svjetske smotre.

“To, uostalom, i potvrđuju njihovi rezultati. Na zadnja dva svjetska prvenstva igrali su finale, jednom od ta dva puta bili svjetski prvaci. Argentinci su među top tri favorita na turniru, ali Venezuela je dokazala da su čuda moguća. Vjerujemo u još jedno čudo u Uzbekistanu i spremni smo”.

Sekulić ima recept za igru protiv Argentinaca.

“Igrat ćemo obranu više na centru i tražiti priliku iz kontre. Naravno, moramo igru svesti na što manje pogrešaka na našoj polovici i pokušati opreznom igrom doći do rezultata”.



Tagovi

hrvatska futsalska reprezentacijaFutsalsvjetsko prvenstvo u futsaluSvjetsko prvenstvo u futsalu 2024

Ostale Vijesti