Reuters
Reuters

Hoffenheimov trener bez Kramarića u Europi, a klima mu se stolica...

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 25.09.24. | 14:15

Nakon lošeg starta u sezonu, Matarazzo je već pod pritiskom

TSG Hoffenheim ima dug popis odsutnih uoči svog otvaranja Europske lige u gostima protiv Midtjyllanda (21.00, Arenasport). Trener Hoffenheima Pellegrino Matarazzo na konferenciji za novinare prije utakmice objavio je da su na dugu listu odsutnih dodani Andrej Kramarić i Anton Stach.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Nažalost, imamo dva bolesna igrača: sutra će nedostajati Andrej Kramarić i Anton Stach", rekao je.

Osim toga, utakmica dolazi prerano za Dennisa Geigera, koji je propustio 2-1 poraz od Union Berlina za vikend zbog problema s mišićem, ali Florian Grillitsch se vratio u momčad. Ihlas Bebou, Finn Becker, Ozan Kabak, David Jurásek i Grischa Prömel su van terena zbog dugotrajnih ozljeda.

Nakon tri nedavna poraza u Bundesligi i puno nemira u klubu, Matarazzo je govorio o "promjeni okruženja, novom početku i novoj energiji", ali moguće je da će on mijenjati okruženje, a momčad dobiti novi početak i energiju od novog trenera. Naime, prema pisanju Kickera, klub je već kontaktirao jednog potencijalnog nasljednika, Sandra Wagnera. Doduše, on ih je odbio, ali to ne znači da je situacija za Matarazza mirna.

Loš start u sezonu donio je odmah pritisak Matarazzu i najkasnije u nedjelju protiv Werdera iz Bremena treba uzeti bodove kako bi klub malo prodisao, ali se trener Kraljevsko plavih nada da će već u Europi doći do bodova u novom formatu Europske lige, jednakom kao što je format Lige prvaka.

"Uspjeh u međunarodnoj konkurenciji vam definitivno daje snagu, koja može nositi momčad", kaže trener Hoffenheima čija je momčad relativno kasno kompletirana, zbog čega je u velikoj mjeri slabo uigrana pa će mu nedostatak Kramarića sigurno uvelike utjecati na izdanje u Europi.



Tagovi

Andrej KramarićHoffenheimMidtjyllandEuropska liga

Ostale Vijesti