Slavko Midžor/PIXSELL
Slavko Midžor/PIXSELL

Hajdukov mladi reprezentativac propušta europski dvoboj zbog ozljede

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.07.24. | 14:59

Propustio je dva posljednja dvoboja na pripremama

Hajdukov vezni igrač, a po potrebi i desni bek Niko Sigur najvjerojatnije će zbog ozljede gležnja propustiti prvi dvoboj s HB Torshavnom 25. srpnja. Sigur je u Sloveniji ima problema koji su se pogoršali u utakmici sa Šahtarom, pa je propustio utakmice s Ruhom i Fenerbahçeom.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Po povratku u Split obavljene su pretrage, neslužbeno se doznaje da bi s terena mogo izbivati najmanje dva tjedna, što znači da ga neće biti u prvoj europskoj utakmici sa sastavom s Ovčjih Otoka 25. srpnja u Splitu. Mladi reprezentativac koji je bio dobio i pretpoziv za Euro, morat će se oporavljati i onda uključiti u rad s momčadi kako bi bio spreman eventualno za uzvrat, a također i početak prvenstva.

Nema ni Aleksandra Trajkovskog koji bi mogao ozdraviti do uzvrata, a još od ranije je na dulji rok izvan stroja Mihael Žaper čiji se povratak očekuje tek u srpnju nakon postoperativne rehabilitacije.

Isotankom Sigura, koji je na počeku sezone trebao biti u udarnoj postavi, otvara se prostor za Anthonyja Kalika, Marka Capana i Luku Juraka koji mogu pokriti tu poziciju u vezi, pa će trener Gennaro Gattuso biti prisiljen staviti nekoga od njih. (dku)



Tagovi

HajdukNiko SigurozljedaHB TórshavnpripremeGennaro GattusoKonferencijska ligaHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti