HNK Rijeka
HNK Rijeka

Germanijakova najava dobila službenu potvrdu: Rijeka potpisala slovenskog veznjaka!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 04.06.23. | 11:55

Potpisao je dvogodišnji ugovor.

Ono što je Germanijak najavio u četvrtak, četiri dana kasnije je službeno potvrđeno – Dejan Petrovič je novi igrač Rijeke.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Slovenski veznjak je s klubom s Kvarnera potpisao dvogodišnji ugovor, a u Rijeku stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Rapid Bečom.

“Rijeka je zanimljiv projekt koji se gradi već godinama. Sviđa mi se grad i stadion, prvi utisci su odlični i veselim se novim izazovima. U Sloveniji se puno prati hrvatski nogomet stoga ne vjerujem da ću imati problema s adaptacijom”, rekao je za početak novi igrač Rijeke koji se prije potpisa o kvaliteti kluba konzultirao s bivšim igračima Rijeke Adamom Gnezdom Čerinom i Harisom Vučkićem.

“O Rijeci sam čuo sve najbolje. Kako o klubu, tako i o gradu”, kratko je dodao, nakon čega je kratko ispričao detalje iz svoje karijere.

“Počeo sam u Sloveniji, u Aluminiju, da bi onda s 21 godinom otišao u Rapid. Tamo sam doživio jednu malo težu ozljedu, ali sad sam spreman na povratak i na nove izazove u karijeri.”

U Austriji je igrao standradno u početku, da bi onda zbog ozljede koljena bio prilisljen na dulju pauzu.

“Krenulo je stvarno dobro, igrali smo Europu, dvaput bili drugi u prvenstvu. Onda je stigla ta ozljeda, ali sve je to dio nogometa. Najbolje se osjećam na poziciji zadnjeg veznog igrača”, poručio je novi veznjak Rijeke i povremeni reprezentativac Slovenije, Dejan Petrovič.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HNK RijekaRijekaDejan Petrovič

Ostale Vijesti