Pixsell
Pixsell

Germanijak doznaje: Vladan Bubanja u prvih 11 Lokomotive, dolaze ga gledati predstavnici tri poznata europska kluba

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 15.04.23. | 10:02

Iako se činilo da će zbog ozljede stopala crnogorski veznjak propustiti ostatak sezone, dogodio se obrat - sa stopalom je sve u redu te će danas zaigrati u udarnoj momčadi protiv Osijeka!

Prošli tjedan pojavila se vijest kako će pouzdani veznjak Lokomotive Vladan Bubanja propustiti ostatak sezone zbog obnovljene ozljede kosti u peti. Da Bubanje neće biti u kadru današnjoj utakmici protiv Osijeka potvrdio je i trener Lokomotive Silvijo Čabraja u najavi utakmice, no, kako saznajemo, došlo je do obrata od 180 stupnjeva! Bubanja je spreman i danas ga možemo očekivati u početnoj postavi protiv Osijeka u Gradskom vrtu!

Problem boli u peti riješile su - malo šire kopačke! Nakon što je Bubanja promijenio obuću shvatio je da ga ništa ne smeta pri trčanju i Lokomotiva će danas imati na raspolaganju visokog veznjaka koji je opasan u skoku i svakako daje dodatnu sigurnost iznimno mladoj momčadi Lokomotive.

Germanijak također saznaje da će Bubanju na današnjoj utakmici pratiti skauti tri srednjoeuropska velikana - Slavije Prag, Ferencvarosa i Young Boysa!

Posebno veliki interes za povremenog crnogorskog reprezentativca stiže iz češke prijestolnice koji su ga već gledali u dva navrata, između ostalog i u domaćoj 1:0 pobjedi nad današnjim protivnikom kada je Bubanja zabio jedini pogodak na utakmici. Trener Slavije Tripcikovski Bubanju vidi kao novog Tomaša Součeka, kapetana Češke i igrača West Hama, odnosno kao kvalitetnog i agresivnog zadnjeg veznog koji se često priključuje napadu i daje golove.

Bubanja je na Kajzericu stigao prošlog ljeta iz nikšićke Sutjeske, a u 24 utakmice za Lokomotivu zabio je četiri pogotka. Nedavno je dobio poziv za utakmicu reprezentacije protiv Bugarske, ali je minimalnu pobjedu Crne Gore u Razgradu ispratio s klupe za pričuve.

Dvoboj u Gradskom vrtu počinje u 17 sati, a bit će posebno zanimljivo vidjeti u kakvom će izdanju istrčati 'magično' oporavljeni Bubanja. (i.a.s./n.r.)



Tagovi

NK LokomotivaLokomotiva Zagreb

Ostale Vijesti