Matija Habljak/Pixsell
Matija Habljak/Pixsell

Germanijak doznaje: Ništa od napadača, Dinamova meta ide prema Turskoj

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 29.07.24. | 09:42

Iako se činilo kako je napada Yverdona na korak do Dinama, čini se da će Kevin Carlos u Istanbul

Na sinoćnjem gostovanju švicarskog Yverdona kod Servettea, Kevina Carlosa nije bilo u zapisniku. Iako se zagrijavao s momčadi na koncu je završio na tribinama što su mnogi protumačili kao siguran znak da napadač odlazi iz kluba.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Uostalom, to je potvrdio i njegov aktualni trener koji je nakon utakmice kazao kako je pitanje sata kada će Carlos promijeniti klub. Većina od njih označila je Dinamo kao iduću postaju za 23-godišnjeg Španjolca. Međutim, kako Germanijak doznaje, od tog posla neće biti ništa.

Naime, Kevina Carlosa u ovom trenutku tek detalji dijele od potpisa ugovora za turski Besiktas. Turci su bili spretniji i konkretniji. Činilo se kako im je više stalo do igrača koji je u prošloj sezoni zabio 14 golova u 35 nastupa u dresu Yverdona.

Dinamo nije htio svojom ponudom parirati klubu iz Turske, odnosno, nije htio ući u licitaciju i mora se okrenuti novim opcijama na tržištu. Ionako im je fokus sada na Marcu Pašaliću iz Rijeke pa će sve financijske resurse usmjeriti prema tom igraču kojeg su prošle godine odbili iako je bio - besplatan!

Doduše, malo je riskantno trenutno u klubu jer odlaskom Frana Brodića u Mađarsku, Jakirović ostaje na dva napadača a prvenstvo i nova sezona počinju za samo četiri dana. S tim da Bruno Petković u poziciji da u svakom trenutku može dignuti sidro i otići iz Maksimira...

Ako se to dogodi, a to je sasvim izvjesna opcija sve dok traje prijelazni rok, Dinamo bi se mogao naći u ozbiljnim problemima. U trenutku kada se napada Liga prvaka, napadačke opcije su jako, jako tanke...



Tagovi

GNK DinamoLjetni prijelazni rok 2024.Marko MarićSergej Jakirović

Ostale Vijesti