undefined
undefined

Germanijak doznaje: Nakon Bartoleca, Gradski vrt napušta i Antonio Mance

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 22.01.23. | 13:25

Napadač bi isto trebao put Mađarske, ali za razliku od Bartoleca koji će u Puskas Akademiju, Mance bi trebao postati novi član Debrecena

Nakon proljetne premijere, Osijek će radni tjedan koji donosi Goricu u Gradskom vrtu (nedjelja, 15 sati) vjerojatno početi s dvije zahvale. Karlo Bartolec odlazi u mađarsku Puskas Akademiju kako je već Germanijak ekskluzivno donio informaciju sredinom prošlog tjedna, a čini se kako će njegovim stopama i Antonio Mance.

Država je ista, no klub je Debrecen. Trenutno su nalaze na 7. mjestu ljestvice mađarskog nacionalnog prvenstva. Antonio Mance je u Osijek stigao iz slovačkog Trenčina u ljeto 2019. Bio je na posudbama u Puskas Akademiji i njemačkom Erzgebirgeu da bi se prošle zime vratio u Gradski vrt.

U ovoj sezoni imao je tek osam nastupa u HNL-u, bez pogotka i asistencije ali i bez i jedne utakmice s punom minutažom.

Sasvim izvjesnim odlaskom Mancea, a koji ovisi samo o igračevom pristanku, Rene Poms će ostati na dvije klasične špice; Mierezu i Topčagiću, dok će Bartolecovu poziciju na desnom beku pokriti Šime Gržan a po potrebi tu je i Danijel Lončar. Naravno da ovim odlascima nije zaključen prijelazni rok. Osluškuje se što će biti s Ivicom Ivušićem, a prema našim informacijama blizu izlaznih vrta je i Amer Hiroš.



Tagovi

Antonio ManceKarlo BartolecPuskas AkademijaDebrecenNK Osijek

Ostale Vijesti