Ivana Ivanović/PIXSELL
Ivana Ivanović/PIXSELL

Gattuso: ”Ova momčad ima identitet!”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.08.24. | 20:45

Trener Splićana nakon remija u Puli

Trener Hajduka Gennaro Gattuso još ne zna za slast pobjede na klupi Hajduka u gostima, tako je ostalo i nakon gostovanja u Puli poslije 1-1 s Istrom 1961.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Strateg Bijelih ostaje mala satisfakcija što mu momčad stvara više prigoda, ali ovaj put se iskazao domaći vratar Lovro Majkić, nisu Splićnai osim Marka Livaje, imali lijeka za njega.

“Istra je od dolaska Paola igrala bolje, čovjeka na čovjeka, a danas nije, čekali su nas i promijenili Primili smo rano gol, imali puno šansi, ali i očekivali smo nešto ovako. Brzi su u otvaranju, ali nama lopta nije htjela u gol.”

Imali ste puno prilika, to je dobro za trenera…

Kad ne stvara, onda ima puno pitanja za trenera. No, kada ne iskorištava šanse, opet nije dobro. Trener tu ne može ništa. Sada moramo raditi na tome, da to popravimo kad igramo jednu utakmicu tjedno. Kad vidiš ovakvu utakmicu, zadovoljan sam, ali opet idemo kući bez tri boda. Glavu gore, idemo dalje.”

Što je bilo plus u odnosu na prošle utakmice?

Kad igraš s nama, veznoj liniji u kojoj su Krovinović i Rakitić, vole posjed, onda protivnik mora preskakati. To je plus. Imamo puno navijača i pritisak, majica je teška. Imali smo problema s bekovima, pa smo zigrali s trojicom otraga. Ova momčad ima identitet”, kazao Gattuso.(dku)



Tagovi

Gennaro GattusoIstra 1961HajdukPaolo TramezzaniHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti