Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Futsal Dinamo uz podršku BBB-a svladao Torcidu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 12.03.23. | 18:43

Zagrebački sastav upisao sigurnu pobjedu uz dojmljivu igru.

Torcida nije dobro prošla na prvom gostovanju kod Futsal Dinama. Uz podršku glasnih Bad Blue Boysa, zagrebački sastav svladao je Splićane s 3:0, a da na vratima gostiju nije bio fantastični Franko Bilić pobjeda Purgera mogla je biti i uvjerljivija.

Utakmica je odigrana u sjajnoj atmosferi, Bad Blue Boysi okupirali su za njih netipičnu južnu tribinu, a atraktivno ime protivnika bio je dobar magnet ne samo za Dinamove ultrase, već i 'obične' navijače koji su dobro ispunili preostale dvije tribine popularne Dvojke

U prvom poluvremenu Dinamo je dominirao, no brojne prilike Plavih ukrotio je sjajni golman Torcide Franko Bilić, ujedno i najbolji igrač susreta u prvom poluvremenu.

Dinamo je u nastavku utakmice nastavio s pritiskom i stvaranjem šansi, a Bilića je uspio slomiti u 23. nakon što je Kristian Čekol odapeo s distance, a Luka Perić prsima skrenuo loptu u mrežu.

Dinamo je nastavio s pritiskom, a Bilić s fantastičnim obranama. Ipak sjajni gostujući golman nije mogao ništa kod drugog gola Plavih, kada ga je Čekol lucidnim udarcem s 10 metara matirao za 2:0 vodstvo Plavih.

Torcida je krenula u igru s golmanom igračem, a to je iskoristio Čekol koji šalje loptu u praznu mrežu i postiže svoj drugi pogodak na utakmici. Do kraja dvoboja vise nije bilo pogotka i Dinamo je upisao vrijednu pobjedu u borbi za sto bolju poziciju u doigravanju, a Torcida nastavlja s borbom za ostanak. (nr)


Tagovi

MNK Futsal DinamoFutsal DinamoMNK Torcida

Ostale Vijesti