Pixsell
Pixsell

FOTO/VIDEO 'Desetkovani' Vatreni odradili prvi trening pred Ligu nacija

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 02.09.24. | 22:37

Dvoboj u Portugalu igra se 5. rujna, a suret u Osijeku protiv Poljske 8. rujna.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju očekuje početak četvrte Lige nacija u kojoj brane srebro. Prvi dvoboj A divizije igraju u četvrtak 5. rujna, a tri dana kasnije u Osijeku će dočekati reprezentaciju Poljske.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dalić je reprezentativce okupio danas te su u Maksimiru, na Hitrec-Kacijanu odradili prvi zajednički trening od neuspjeha na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Pred ovo okupljanje Dalić je imao velikih problema s otkazima. Prvo su se od reprezentacije oprostili Domagoj Vida i Marcelo Brozović, a potom su zbog ozljeda otpadali redom Josip Juranović, Josip Stanišić, Martin Erlić i Lovro Majer, a upitni za dvoboje s Porugalom i Poljskom su i Duje Ćaleta-Car i Luka Sučić. Još od ranije u kadru nema Nikole Vlašića.

Dalić je aktivirao već dva pretpoziva. Prvo je pozvao Marka Pjacu, a danas i Nikolu Moru.

Takva 'desetkovana' reprezentacija danas je odradila prvi zajednički trening čije kadrove možete pogledati OVDJE (HTV).

Dalić će tako Portugal i Poljsku dočekati s prilično izmijenjenim kadrom u odnosu na Euro 2024.

S obzirom na izostanak čak osmorice igrača koji su igrali na zadnjem velikom turniru, ne zna se s kojom će formacijom Dalić istrčati ovog četvrtka u Lisabonu. Špekulira se da bi se hrvatski izbornik mogao vratiti igri s trojicom u zadnjoj liniji i dvojicom napadača (Petković i Kramarić), no više informacija o taktičkim finesama saznat ćemo u narednim danima. (N.R.)



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti