Robert Anic/PIXSELL
Robert Anic/PIXSELL

FOTO Vatreni se vratili u domovinu: Petković dijelio autograme, Luka dobio ovacije!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.06.24. | 14:09

U zagrebačkoj zračnoj luci dočekalo ih je oko 200 navijača

Nije to bio doček kao nakon medalja, ali nekoliko stotina navijača ipak je stiglo u Zračnu luku Franjo Tuđman u Zagrebu kako bi pozdravila hrvatsku nogometnu reprezentaciju po povratku u domovinu nakon ispadanja s Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatska je natjecanje u skupini B okončala na trećem mjestu s dva boda nakon poraza od Španjolske (0-3) te dva remija s Albanijom (2-2) i Italijom (1-1), ali već nakon utakmica odigranih u utorak postalo je jasno kako to neće biti dovoljno da se u osminu finala uđe kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije, pa je za kapetana Luku Modrića i društvo započeo godišnji odmor.

Iako je relativno malen broj navijača bio u zračnoj luci, kada je Luka izašao među njih, zaorilo se 'Luka, Luka', a za to su vrijeme Petković, Dalić i ostatak reprezentativaca dijelili autograme i fotografirali se.


Među onima koji su dočekali reprezentativce u zračnoj luci bio je i ministar turizma i sporta Tonči Glavina, a hrvatskoj reprezentaciji se na nastupu na EURU na početku sjednice Vade zahvalio i premijer Andrej Plenković.

"Želim u ime cijele Vlade zahvaliti izborniku Daliću, kapetanu Modriću i cijeloj nogometnoj momčadi na sudjelovanju na Europskom prvenstvu. Ovaj put je nedostajalo nešto sportske sreće. Zahvaljujem im na svim brojnim, sjajnim uspjesima i rezultatima i čestitamo i na igri i na borbenosti i na ovom Europskom prvenstvu", kazao je Plenković.



Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina/g)


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaEuro 2024

Ostale Vijesti