Tomislavnews.com
Tomislavnews.com

FOTO Dinamovo dijete i bivši igrač Slavena postao najskuplji transfer u povijesti engleskog kluba!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 22.08.24. | 09:12

Ovime je mlado krilo ušlo i u kategoriju 40 najskupljih hrvatskih nogometaša svih vremena!

Klub engleskog Championshipa - Norwich - potpisao je ugovor s Antom Crncem u poslu vrijednom 11 milijuna eura! Potvrdio je to, ne Fabrizio Romano, već Tomislavnews.com, ponosni na to što je obitelj Crnac upravo iz tog podneblja, odnosno, Tomislavgrada.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Krilni napadač hrvatske U21 reprezentacije ovime je postao rekordni i transfer u povijesti Rakowa, koji je dosad igrača prodao za najviše pet milijuna eura. Osim toga, to je i Kanarincima četvrto i uvjerljivo najskuplje ovoljetno pojačanje, a Crnac se izjednačio i s najvećim ulaznim transferima u povijesti kluba. Do sada je Norwich tu cifru platio za Timma Klosea i Stevena Niashmitha 2015., odnosno Milota Rashicu i Cristosa Tzolisa 2022. Ovime je mlado krilo ušlo i u kategoriju 40 najskupljih hrvatskih nogometaša svih vremena!

Od cijelog transfera trebao bi dodatno profitirati i Slaven Belupo, a dio naknade za razvoj dobit će i zagrebački Dinamo.

Obavljeni posao potvrđuje i fotografija Ante i Petra s dresom novog kluba Dinamovog djeteta. Naime, nakon plave akademije sa seniorskim nogometom započeo je u Dinamu II, a potom početkom 2022. prešao je u Slaven Belupo u kojem je u 56 utakmica zabio 11 pogodaka uz dvije asistencije. Nakon godinu i pol dana dokazivanja u HNL-u napravio je transfer u poljski Rakow Czestochowu težak 1.5 milijuna eura gdje je u prošloj i tekućoj sezoni zabilježio 39 nastupa i pritom zabio devet pogodaka uz šest asistencija.

Tomislavnews.comTomislavnews.com

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ante CrnacGNK DinamoLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.Norwich CityRakow Czestochowe

Ostale Vijesti