Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Engleski drugoligaš dovodi bivšeg igrača Dinama i Slaven Belupa za - 11 milijuna eura!?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.08.24. | 14:45

Crnac postaje Kanarinac: Poljski klub i hrvatski nogometaš mogli bi ostvariti senzacionalni transfer...

Pomalo senzacionalno zvuči vijest koju je danas objavio pouzdani Fabrizio Romano - član engleskog Championshipa Norwich dogovorio je dolazak Ante Crnca iz poljskog Rakowa u transferu 'teškom' 11 milijuna eura!

Taj transfer je navodno dogovoren danas i do kraja tjedna trebao bi biti i služben. Crnac je mladi (20) lijevonogi krilni napadač koji je prošao Dinamovu školu nogometa, a sa seniorskim nogometom započeo je u Dinamu II. Početkom 2022. u transferu nepoznatog iznosa prešao je u Slaven Belupo u kojem je u 56 utakmica zabio 11 pogodaka uz dvije asistencije. Odličnih godinu i pol u HNL-u omogućilo mu je transfer u poljski Rakow Czestochowu težak 1.5 milijuna eura.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Za Rakow je u prošloj i tekućoj sezoni zabilježio 39 nastupa i pritom zabio devet pogodaka uz šest asistencija.

Riječ je o fizički snažnom igraču, jako dobrog driblinga i vrlo precizne lijeve noge koja je prilično tražena na nogometnom tržištu.

Norwich je iz Premier lige ispao 2022., a Crnac bi Kanarincima trebao biti četvrto i uvjerljivo najskuplje ovoljetno pojačanje. Ne samo to nego bi se Crnac s transferom od 11 milijuna eura izjednačio s najvećim ulaznim transferima u povijesti kluba. Do sada je Norwich tu cifru platio za Timma Klosea i Stevena Niashmitha 2015., odnosno Milota Rashicu i Cristosa Tzolisa 2022. Crnac bi ujedno postao uvjerljivo najveći izlazni transfer Rakowa, a ušao bi i u kategoriju 40 najskupljih hrvatskih nogometaša svih vremena!

Od cijelog transfera trebao bi dodatno profitirati i Slaven Belupo, a dio naknade za razvoj dobit će i zagrebački Dinamo. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ante CrnacRakow CzestochoweNorwich CitySlaven BelupoChampionship

Ostale Vijesti