REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

FOTO Bild tvrdi: Manuel Neuer se vratio treninzima!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 09.05.23. | 19:40

Bavarcima se, osim Neuera, vratilo još jedno ime na teren

Kako prenosi Bild, Neuer je u utorak ujutro proslavio povratak na poligon na Säbener Straße nakon što je slomio potkoljenicu na skijanju u prosincu 2022. godine. Neuer je navodno bio na terenu zajedno s novim trenerom vratara Michaelrechnerom (42) i rehabilitacijskim trenerom Thomasom Wilhelmijem (55) prije službenog treninga momčadi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bayern je tek prošli tjedan objavio novosti o Neuerovoj rehabilitaciji.

"Rehabilitacija ide vrlo dobro, zadovoljni smo", citiran je Neuer u izvješću Bayerna u srijedu. Uz to, prošlog tjedna je klub objavio prve slike iz teretane na kojima se vidi kako Neuer ponovno skače za loptom.

Na ovome treningu je navodno sve bilo zatvoreno za javnost, ali su fotografije ipak stigle u redakciju Bilda. Možete ih pogledati OVDJE.

Neuer je radio vježbe specifične za vratara u zatvorenom prostoru i također voziti bicikl. Zato se očekivalo da će se 37-godišnjak brzo vratiti na teren.

Osim toga, Dayot Upamecano, 24-godišnji branič mogao se vratiti na trening momčadi Bayern Münchena u utorak ujutro. Krajem travnja Francuz je imao problema s mišićem i zbog toga ga nije bilo u utakmicama protiv Herthe BSC ( 2-0 ) i Werdera ( 2-1 ). Upamecano se zajedno sa svojim suigračima počeo pripremati za bundesligašku utakmicu protiv FC Schalkea 04 sljedeće subote na Allianz Areni u kojoj aktualni njemački prvak želi napraviti još jedan korak prema obrani naslova. (eg)



Tagovi

Manuel NeuerBayer Leverkusen

Ostale Vijesti