Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Engleski mediji: Transfer Vuškovića može biti povezan s povratkom Perišića u Hajduk

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.09.23. | 15:16

Treba pričekati najprije objavu Vuškovićeva prijelaza i siječanj novi prijelazni rok kada se to eventualno može realzirati

Dok se čeka objava i završetak transfera Luke Vuškovića u Tottenham koji je prvi otkrio mag za transfere Fabrizio Romano, engleski mediji su otkrili jednu novost koja bi mogla obradovati navijače Hajduka. Jasno je da iduća objava može doći prvo tek s Tottenhamove strane, na njima je tajming. Vušković je tijekom popodneva sletio u London, tijekom utorka trebao bi se podvrgnuti liječničkim pregledima, a onda i potpisu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, The Evening Standard tvrdi da bi transfer Vuškovića mogao pomoći u dolasku Ivana Perišića ove zime u Hajduk. Taj medij tvrdi da bi prelazak jednoga omogućio odlazak drugoga, ne otkrivajući financijske detalje niti način na koji bi se to izvelo jer bi Perišić u siječnju ušao u posljednjih šest mjeseci ugovora sa Tottenham Spursima.

O tome su pisali i neki hrvatski mediji, ali više na bazi komentara čitatelja, no sad ozbiljni The Evening Standard raspolaže tom informacijom kao svojom navodeći da je Perišić trenutno rezerva u momčadi.

'Vrime je', poznata je krilatica oko povratka Ivana Perišića na Poljud, a je li vrijeme, vidjet ćemo u siječnju kada se otvori prijelazni rok. Možda netko i ranije probije informaciju kada se i ako javno bude objavljivao Vuškovićev transfer izvan prijelaznog roka.

U narednim danima trebalo bi se sve znati, a evo što je na tu temu rekao voditelj Hajdukove Akademije Boro Primorac na svečanosti dodjele nagrade 'Dražen Petrović', a posebno priznanje su zaslužili juniori Bijeih za drugo mjesto u Europi.

Na izravno pitanje je li Vušković prodan, Primorac je rekao:

„Ne znam… Meni je drago da su naši treneri napravili super igrača i želim mu sve najbolje. Najvažnije je da igra. Trenira s nama što je važno i za Hajduk i za hrvatski nogomet, ali ne znam što se događa s transferom. Lijepo je da hrvatski igrači dođu do velikih klubova, poput Gvardiola, Modrića…“, kazao je Primorac, dok predsjednik Lukša Jakobušić nije ništa htio govoriti osim o nagradi. (dku)



 

 


Tagovi

Luka VuškovićHajdukIvan PerišićTottenham

Ostale Vijesti