Davor Javorovic/Pixsell
Davor Javorovic/Pixsell

Emotivni Ramon Mierez se oprostio od Osijeka: „Ovo je moj dom, ako mi Bog dopusti, vratit ću se“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 13.08.24. | 21:08

Karijeru nastavlja u UAE-u.

Ono što je Germanijak prvi najavio, sada je sam Ramon Mierez službeno potvrdio! Naime, na svojim društvenim mrežama, El Toro se emotivno oprostio od Osijeka te je istaknuo kako se jednog dana u grad na Dravi, ako mu to Bog dopusti, misli vratiti.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Mierez će, podsjećamo, karijeru nastaviti u UAE-u, a ime njegovog novog kluba je Al Jazira. Osijeku bi na ime odštete trebalo pripasti nešto više od tri milijuna eura.

Oproštajnu poruku Miereza pročitajte u nastavku:

„Jednog dana (27.08.2020.) došao sam u ovaj grad i u ovaj klub kao mladić s velikim snovima, mnogi od vas nisu vjerovali u mene zbog toga kakva je bila moja prethodna sezona, to je bilo nešto što me najviše motiviralo da zadobijem vašu naklonost. Pa, mislim da me BOG blagoslovio prilikom da se malo-pomalo uvučem u vaša srca, bilo golovima, načinom igre, strašću, ali ono što danas najviše cijenim je to što sam ušao u vaša srca svojom vjerom i načinom života. Danas, nakon četiri nezaboravne sezone, BOG mi je omogućio da na ovom mjestu stvorim obitelj i da su oni mogli živjeti zajedno sa mnom prekrasne trenutke koje sam proživio s vama. Danas se moram oprostiti na način koji nije u skladu s mojom osobnošću i koji mi se ne sviđa, ali tako mi je suđeno, samo želim da uvijek znate da ćete svi vi biti u mom srcu i mojim najljepšim uspomenama. Hvala klubu što mi je dao priliku od prvog do posljednjeg trenutka. Mojim navijačima, mojoj kohorti hvala što ste me podržavali od prvog do posljednjeg trenutka. Danas se opraštam od vas prepoznajući i dajući vam do znanja da je ovo moj dom i da, ako mi BOG jednog dana dopusti, vratit ću se s najvećom željom. Zbogom obitelji, hvala vam na svemu i svima. S poštovanjem, El Toro RM13”



Tagovi

Ramon MierezNK OsijekOsijekHrvatska nogometna ligaHNLAl JaziraUAE

Ostale Vijesti